Терор

21 травня 2013, 17:22
Власник сторінки
Публіцистично-громадський, аналітично нескорений, літературно відсікаючий друкач.
0
204

Цікаво

  Цікаво, -  регіонали косять під придурків, коли їх змушують взяти відповідальність за побиття  18 травня журналістів, яке коїлося на очах у десятка  ментів – якими керують  регіонали.

 А помнете, - каже регіоналівська депутатка Альонка, - як сніжками кидали у моїх коліжанок  по дорозі до Верховної Ради? Ви тоді мовчали...

 На Луганщині у Новопсковському районі після минулорічних виборів та підрахунку голосів виявилося, що в селі Новобіла половина мешканців проголосували за комуністів.

 Районні керівники - регіонали  -  образилися на такий результат і почали відкрито ігнорувати адміністративні потреби села.

 Вони так і казали: йдіть до тих, за кого голосували, і нехай вони вам заправляють паливом шкільний автобус.

 Тобто районні регівські  керівники із жадібності до влади фактично вирішили достукатися до розуму електорату через штучно створені  знущання  над  дітьми.

 Бачте, таких прикладів цілком досить, аби мати уявлення про те, що регіоналам (навіть тим  що на місцях) притаманна схильність до помсти, використовуючи  при цьому власні  посадові  обов'язки.

 Другими словами, вони свідомо використовують прямий  шантаж ,  терор , - що є прямими ознаками фашизму. 

 Тож у той час,  коли регіонали скиглять, що "свободівці" вимагають від них  говорити у ВР українською мовою, вони, горлопанячи на весь світ "караул фашисти", фактично тероризують народ, -  знущаючись над  дітьми.

 І після такого, у регів вистачає совісті у прямому телевізійному  ефірі корчити здивовану фізію, мовляв, а звідки на мітингу  у "свободівців" взялися газові балончики та ножі, щоб проколоти  на брдм колеса?

 Знайте, це теж, що, наприклад, на тебе на вулиці напав всім відомий злочинець, котрий напередодні у цьому ж місці скоїв, застосовуючи зброю,  декілька  типових нападів, - ти, окропивши газом йому очі із балончика, -  одне виштрикнув  шариковою ручкою.

А потім місцевий прокурор тебе звинуватив у тому, що у всьому винен ти. Бо наявність у тебе газового балончика і шарикової ручки свідчить проте, що ти все заздалегідь спланував. Мотив? Очорнити діяльність  влади. Навіщо? Бо – фашист! 

І це вже зовсім не смішно, оскільки не факт, що у тебе знайдеться свідок, який зможе довести  зворотне.  

Брати й сестри, згадайте скільки потрібно було навести у 1945 аргументів, аби змусити  Адольфа не зловживати посадовими обов’язками.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.