ВОНИ управляють деградацією мого народу.....

28 травня 2013, 11:16
Власник сторінки
пенсионерка, которая думает головой.
0
221

Сьогодні ті, хто загарбав власність народу України, хто володіє інформаційним простором країни, веде війну з моїм народом, знищуючи архетип нації, паплюжать нашу культуру, наших героїв, учених.

Не бачу сенсу називати владоможців, які грабують мою країну владою. Наведу приклад. В моєму селі мешкає 1200 жителів. В сільраді ними «керують» 6 чи 7 осіб. Якщо б так сталось, що сільрада Новогупалівки перестала існувати - у Вільнянському районі ніхто б про неї не пам»ятав би на другий день. Чому? Тому що власності своєї не має - село-бомж. І таких сільрад по всій Україні, я впевнена, дуже і дуже багато. Вони жруть бюджетні кошти, наші з вами гроші, які ми сплачуємо державі у вигляді податків. Чому ВОНИ не бачать цього?
Ще один яскравий приклад. В моєму селі є школа. В ній навчається 89 учнів. Скільки дітей з Новогупалівки навчається у вільнянських школах я не знаю. Знаю тільки, що ті батьки, у яких є можливість возити своїх дітей на навчання до Вільнянська – всі нею користаються. 18 вчителів навчають 89 учнів. Мабуть непогано навчають, чи не всі, хто закінчує Новогупалівську ЗОШ, поступають до вишів. Тоді чому заможні батьки возять своїх дітей до Вільнянського «Світоча»? Чому ВОНИ тринькають бюджетні кошти на таку освіту?
В селі є так званий фельдшерсько-акушерський пункт (ФАП), де працюють (краще і точніше -працевлаштовані, я маю великий сумнів, що вони працюють по 8 годин щодня) дві людини, яким держава платить гроші. Поруч Вільнянська райлікарня . А скільки таких ФАПів по Україні? Скільки бюджетних коштів витрачаться не на ліки та медичні послуги, а на утримання не потрібних одиниць медпрацівників? Ніхто не контролює ці процеси і не дбає про людей.
Можна навести ше дуже багато прикладів, як ВОНИ управляють деградацією українців. Вся вертикаль влади працює не на нас звами, а проти нас.
Придивіться уважніше до районної міліції, прокуратури, райдержадміністрації та інших інституцій влади. Задайте себе вопрос - они для вас или против вас?
Вы никогда не задумывались над тем, почему те, кто приходит к власти , не хотят и не делают попыток демонтировать эту очень затратную, неэффективную, громоздкую и непрофессиональную низовую властную вертикаль? Я получила ответ на свой вопрос на выборах - вот где эта аморальная вертикаль - сельские управленцы показали и оправдали на все 100 свое существование! Работники ФАПа оказались незаменимыми агитаторами для больных (и здоровых) пенсионеров. Это такой админресурс с которым не захочет расстаться ни одна власть. В рабочее время обойти 750 дворов села Новогупаловки, да еще и не один раз, кому давление померять, с кем просто поговорить о болячках, да заодно намекнуть, а то и попросить проголосовать за кого надо. А пенсионеры народ отзывчивый, 2/3 всех голосующих в селе - пожилые люди, молодежи некогда ходить на выборы. За сотрудников сельского совета и разговора нет, им за агитацию даже платить не надо.
Ведь дальнейшее их благополучие напрямую зависит от их лояльности к существующей власти.
Сельские учителя - оплот партии регинов в сельской местности. В селе Новогупаловка директор школы – она же голова первичной партийной организации, учителя – члены этой организации. Это – аморально, так не должно быть. Лично мне было неприятно видеть сельских учителей в роли агитаторов партии регионов. Поэтому административная и территориальная реформа необходима. Только не в той форме, которую сейчас предлагают ОНИ.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.