Задача: скільки охоронців потрібно одному українському політику?

30 травня 2013, 13:57
Власник сторінки
0
303

Ніхто ніколи не пише про бодігардерів опозиціонерів. А бикує їх охорона не менше ніж охорона Януковича.


Я побував на семи мітингах «Вставай Україно!». Дико, але на кожному з них бачив купу приватних охоронців, які супроводжували Кличка, Тягнибока і Яценюка. Кожного разу після мітингу охорона робила живі коридори для лідерів: від сцени до машини. Коли йти треба було далеко або людей було занадто багато – брали політиків у кільце і так проштовхувались крізь натовп.

Опозиційні ЗМІ постійно критикують Януковича за надмірну кількість охорони. Мовляв: кого він боїться? Я з ними згодний, охорони в Януковича занадто багато. Але ніхто ніколи не пише про бодігардерів опозиціонерів. А бикує їх охорона не менше ніж у Януковича.

Стандартний набір службових обов’язків охоронця: не підпускати журналістів (за винятком центральних телеканалів), стримувати звичайних смертних. Декілька разів бачив, як люди намагались передати комусь з трійки конверти і цілі теки з документами. Певно в цих папірцях написані особисті історії і прохання про допомогу. Охорона, цих людей не пускала.  Перенаправляли до помічників, а вони всі послання просто збирають до купи в пакет. Результату від такого листа буде не більше ніж від звичайного, надісланого поштою, тобто ніякого. Лежатимуть ці документи десь у штабній шафі, а через рік підуть на смітник. Стіна охорони позбавила виборців можливості напряму звернутися до обранців.

На відео, порахував хто скільки водить за собою охоронців.

Мені цікаво: кого бояться політики? Звичайних людей чи провокаторів з морквою. Певно, охорона потрібна щоб берегти не політика від людей, а людей від політика. А раптом комусь на вухо скаже якусь дурницю.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,Яценюк,Кличко,Тягнибок,охрана
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.