SYMFOMANIA (нео-класика,симфо-рок) в ATMASFERA 360

30 травня 2013, 16:38
Власник сторінки
0
275
SYMFOMANIA (нео-класика,симфо-рок) в ATMASFERA 360

31 травня | 20:30 | ATMASFERA 360 SYMFOMANIA – київський жіночий інструментальний гурт, що не має аналогів в Україні. Незвичайне поєднання струнних електроінструментів, клавішних та ударних створює з

31 травня | 20:30 | ATMASFERA 360

SYMFOMANIA – київський жіночий інструментальний гурт, що не має аналогів в Україні. Незвичайне поєднання струнних електроінструментів, клавішних та ударних створює звучання з елементами нео-класики і симфо-року. В основі репертуару SYMFOMANIA власні твори і кавер-версії пісень «Арія», «Queen», «Europe», «Bon Jovi», «Scorpions», «Rainbow», «KISS», «Iron Maiden», «Nightwish», «Trans-Siberian Orchestra»та інших легендарних рок-гуртів

SYMFOMANIA виступала на відкритті «Євробачення-2005» у Києві, на фестивалі «Таврійські ігри», церемоніях нагородження різних премій, авто- і мотошоу. Навесні 2010 року SYMFOMANIA брала участь в урочистому відкритті Гран Прі «Формули-2» у Марракеші (Марокко), «Cheval Passion-2013» в Авіньйоні (Франція).

31 травня нео-класика нового часу, музика, в якій змішалися століття прозвучить під куполом цифрового планетарію ATMASFERA 360 у супроводі захоплюючого сферичного відео.

Квитки: в касах ATMASFERA 360 і karabas.com (100/120/140грн.)

Довідки: (044) 229-01-93
Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3, м «Олімпійська»

ATMASFERA 360 – одне з найнезвичайніших місць відпочинку у Києві. «Атма» в перекладі із санскриту означає «душа», або «вище Я», тому ATMASFERA – це «місце для душі», «твоє місце у Всесвіті». «360» втілює у назві купол планетарію 23 м у діаметрі, один із найбільших у Європі. Він є екраном унікального сферичного кінотеатру, обладнаного сучасною цифровою проекційною системою, де можна побачити науково-популярні, мультиплікаційні та художні фільми з ефектом 3D без окулярів. Сферичне кіно (Fulldome) – це революційний жанр кіноіндустрії, в якому бачать майбутнє кінематографа Джеймс Камерон, Стівен Спілберг та інші прогресивні кінопродюсери. Концерти під куполом сферичного кінотеатру створюють атмосферу польоту і казки, дозволяють глядачу стати частиною аудіо-візуального віртуального світу. Це надзвичайний арт-майданчик для проведення фестивалів, майстер-класів і виставок. Хол кінотеатру трансформовано в Play Zone з інтерактивними декораціями, мультимедійними розвагами і Space café.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.