Для української міліції «попытка не пытка».

03 червня 2013, 09:28
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
341
Для української міліції «попытка не пытка».

84% українців заявили про свою недовіру міліції в Україні, але правоохоронців це схоже, анітрохи не засмучує.

 

От  і з`являються час від часу «прикрощі» на зразок справи Михайла Бєлікова, якого «нащадки» Берії ґвалтували гумовим кийком. Правда найбільш відомих сподвижників Лаврентія Павловича розстріляли разом з «вчителем» ще в 53 році минулого століття, але видно поки існує міліція, доки і будуть існувати та застосовуватися надбання НКВД-МГБ . Росіяни пішли найбільш простим шляхом - змінили вивіску, але суть « більшовицького гуманізму» не змінилася. Для прикладу наведу лише один приклад «гуманізму» у виконанні слідчого НКВД Владимира Анан`євича Боярского.

З матеріалів кримінальної справи (мовою оригіналу): « … Боярский расследовал дело по обвинению учительницы Алагиро-Ардонского района по имени Фатимат, которую Боярский называл эсеркой. При допросах этой арестованной Боярский применял карательные меры. Он заставлял ее продолжительное время стоять у него в кабинете…Однако эта арестованная категорически отрицала свою вину, заявляя, что убили за неправду ее мужа и она умрет, но лож на себя говорить не будет… От длительных стоек тело арестованой сильно распухло, она обессилела и стала падать, т.к. не могла стоять. Тогда Боярский предложил нам с Зарубиным привязать ее к стене. Для этого он сам надел на руки арестованной наручники со сложенными на спине руками и предложил нам веревкой от наручников привязать к какому-то предмету , вбитому в стене. Кроме этого Боярский предложил веревками захватить за плечи арестованной (под мышками) и также привязать за гвоздь на стене. После этого Боярский сам лично привязал ее косами за гвоздь, чтобы она не опускала голову на грудь или по бокам. В таком положении  мы , курсанты, охраняли арестованную посменно. Пищу и воду арестованной не давали, в уборную не водили и от нее исходил резкий запах. Боярский приходил сюда время от времени и требовал от нее показаний, но она ничего не показывала, в  связи с чем Боярский заявлял, что « не отвяжем пока не сдохнешь или не будеш давать показания ». Последнее время арестованная бредила, была в безумном состоянии, стонала вначале сильно,  а потом все тише и тише. Однажды я заступил на дежурство и стале её охранять. Примерно в  4-5 часов утра арестованная умерла.»

Вчителька Фатімат Додоєвна Агнаєва померла 14 вересня 1937 року. Слідчий НКВД Боярський тримав Агнаєву на «стойке» більше 17 діб.

За даними російської журналістки Євгенії Альбац , яка в 1990 році оприлюднила вищенаведені «невідомі» факти з  біографії відомого в Москві професора Горного інституту !!! Владимира Анан`евича Боярского, лише цей слідчий винен в смерті 117 громадян.

А скільки ще таких професорів навчають майбутніх українських правоохоронців «гуманному» поводженню з затриманими ? Скільки ще «бєлікових» зазнають катувань від  новітніх сподвижників Лаврентія Бєрії ?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: милиция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.