Результат виборів у 2015 році майже відомий :)

04 червня 2013, 19:13
Власник сторінки
Громадський діяч
0
668
Результат виборів у 2015 році майже відомий :)

Якщо у 2015 році у першому турі на Президентських виборах Об'єднана опозиція виставить трьох або двох кандидатів, то у другому турі переможе Янукович.

Про ходу на вибори утрьох було чути з вуст опозиційних лідерів. Не треба ходити до ворожки, щоб нагадати технологію, яку використовував Л. Кучма за таких самих обставин, в яких зараз опинився В. Янукович.
У ті часи опозиція теж була, але об'єднатися для перемоги вона так і не зуміла. Теж між “Гетьманами” підписувалися угоди про ненапад. А в кінці-кінців, жоден не потрапив у другий тур. Обирати залишалося між гіршим та ще гіршим варіантом. Тоді конкурентом
у Кучми в другом турі був Симоненко. Цього разу Симоненко знову опозиційно проліз у Верховну Раду, і мабуть так само вилізе у 2015-му. Чим вам не “дежавю”?
Дивлячись на проведення та результати виборів останнім часом, завадити такому розвитку подій не здатна навіть Об'єднана опозиція. 
То як, готові вибирати між Януковичем і Симоненком? 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,Симоненко,Яценюк,Кличко,Кучма,Тягнибок,об'єднана опозиція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.