Гриценко розказує про якесь рішення фракції

04 червня 2013, 19:45
Власник сторінки
0
176

Гриценко розказує неправду, він написав на facebook про те, що вчора фракція прийняла рішення не голосувати за євроінтеграційні закони поки Юлію Тимошенко не звільнять.

Гриценко розказує неправду, він написав на facebook про те, що вчора фракція прийняла рішення не голосувати за євроінтеграційні закони поки Юлію Тимошенко не звільнять (ось пост https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3 76990352421411&id=100003313481489) але Арсеній Яценюк спростував цю інформацію (ось відео http://video.intv.ua/video?v=36434) і сказав такого рішення не було і фракція буде голосувати за євроінтеграційні закони. 

На мою думку Юлію Тимошенко треба звільняти негайно і чому це перейшло на другий план я не розумію. Юлія Тимошенко могла би вже давно бути на волі але чомусь опозиціонери не можуть знайти механізму звільнити Юлію Тимошенко  звісно важко це зробити коли така ситуація в країні але не можна казати, що ми нічого робити не будемо, бо не вийде, треба наполягати до останнього.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.