Джерело, дай пільгу!

04 червня 2013, 23:55
Власник сторінки
Публіцистично-громадський, аналітично нескорений, літературно відсікаючий друкач.
0
219

У час, коли виснаженого постом Христа спокушав Сатана, Христос говорив

У час, коли виснаженого постом  Христа спокушав Сатана, Христос  говорив, що не зробить того, чого хоче від нього  Сатана,   аргументовано зіславшись  на написане. Тож ми бачимо, що Христос, те що промовляв,  не ставив вище від того, що вже було до нього.

Якщо  ти,  один із тих, про котрих написано -  що вони є  єдиним  джерелом  влади,  виявиш бажання бодай наблизитися до дверей  Верховної Ради, то  за  50 кроків на  воротах  тебе  зупинять  янголи Сатани (менти); вони, самі того не відаючи,  почнуть тебе спокушати до уклінних  дій. Правду кажу: так було зі мною.  Я  рішуче туди  йшов глянути  не на прекрасне,  архітектурне,   а  на те,  що всередині - блудне.  

Можливо, прикро, але я  не слідував прикладу Ісуса,  не опирався на написане. Мовляв, написано, що перед вами  єдине джерело всього того, що ви, мєнти,  маєте. Вони підступно наполягали, що мені  потрібен якийсь пропуск.

Проте, цікаво, що  мєнти, вимагаючи  протягом всього робочого дня  пропуск, геть нічого не знають про те, що вимагають.  Очевидно, що їхній розум має особливий захист від впливу гучних  реформованих  процесів,  відповідно до  яких  мєнт зобов’язаний  громадянину   роз’яснити  його  права.

А втім,  мова не про революцію. Мова не про те, що навіть Христу не вдалося  зламати уже сформоване, бо  він  працював  на  результат у майбутньому, але  -  про насущне.

При останній  зустрічі, на той час ще з кандидатом у депутати,  
Іоффе, він  хоча  й намагався тоді старано говорити про світло,  зате  я у  його очах  побачив  лиш темряву.


Тож у мене виникло бажання  подивитися на тепер уже  депутата мого округу. Власне, мені стало цікаво -  який  він  у процесовому  народженні  істини; як дивиться, як реагує на заперечення своїх колег, як  жестикулює під час дискусії  і т. п.  Бо особа, яка обрана  відстоювати інтереси сотень тисяч людей, не може не цікавити тих, хто має інтереси. Тим більше, якщо  у очах  обраного -  хоч око стрель, морок.

Іоффе, насамперед, цікавий тим, що у мить, коли головуючий  ставить  на голосування ті законопроекти, які мають пряме  відношення до успішної  реалізації його ж  передвиборної програми, то він раптом кудись зникає із залу засідання Верховної Ради. Так було при голосуванні про скасування пенсійної реформи, і так було вчора - при скасуванні абсолютно  неадекватних   пільг  для  чиновників.

Я відкрив його активність у ВР 7 скликання, виявилося, що він зареєстрував  2 (проектами це важко назвати) службові записки про зміни до законів: “гірничий” та “податковий”(котрі ще не ставилися на голосування); 2 депутатські запити - Заяви до  мусарні. Крапка.  

Щодо хронології виступів (з трибуни чи з місця), то, на жаль, Юлій  Іоффе  досі   мовчить, як риба.  До слова,  з часу його відрядження представляти інтереси 112 округа, минуло уже  півроку гарячих дискусій.  

Нині носії  єдино-джерельного  плоду (влади)   почали чіплятися  до опозиційних сил, що ті, мовляв, критикуючи, не пропонують  жодних  альтернатив. Тож  нехай   джерело  запропонує - я:  -  Пане Іоффе, перестаньте нарешті  бігати  від своїх обіцянок. Альтернатива?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.