Ватра

05 червня 2013, 19:43
Власник сторінки
Публіцистично-громадський, аналітично нескорений, літературно відсікаючий друкач.
0
198

У наше містечко привезли великий намет книг.

У наше містечко  привезли великий  намет засипаний книгами.  Розташували його  у місці - де з часу, коли сонце торкається землі,  збирається молодь, аби з горла поподудлити пива.


Це місце у нас дуже  гордо  називається "Камса". Камса, бо тому що, Камса - це те,  у що трансформувався Комсомолець - кінотеатр.


Тож серед Камси натягнули  намет. У середині якого  -  по коліна книг.  Над входом - написано: "Книжная ярмарка".  

Проявивши цікавість, я зупинився біля входу в намет - гукаю: Ватра Юрія Михальчишина є?! “Нет. А что за Ватра? У нас спрашуют, а мы...?” - виходить  один з намету.  Я спитав про вік тих,  хто питає про Ватру. Чоловік відповів, що приблизно  години дві назад підходили два пацана років по 15 -17 і цікавилися  цією книгою, і, додає, що така цікавість не поодинока.  

У відповідь я чоловіку сказав, що хотів, власне,  дізнатися про Ватру  у книгарів. Також поцікавився: хто та людина, що подарувала їм скільки  книг. “Мы реализаторы” - отримав у відповідь я.
Супер, кажу, а  Януковича  шедеври у вас  є? “Нет”- відповідає.

Потім чоловік розказав, що вони  їздять  по містам Сходу України  з одного міста у інше, як цирк Шапіто. Я запитав, як часто наші люди  цікавляться  президентськими  бестселерами. “Ну, как-бы... пока таких не встречалось. Вы первый” - відповів чоловік.

Раніше, коли  вперше  оприлюднили президентські  гонорари,  мені хотілося дізнатися про людину, яка б щиро випромінювала  захоплення від творчості  Януковича. Нині мені вже стало неприємно навіть думати,  що такі можуть знайтись.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.