Раша стратегия

06 червня 2013, 09:08
Власник сторінки
феминистка
0
1753

Концепция поменялась.

Помните бородатый анекдот?
"Приходит пьяный депутат домой и кричит супруге с порога:
- Скорее, неси ведро, блевать буду.
Жена хватает ведро, подбегает к мужу... А тот гордо произносит:
- Концепция поменялась! Я усрался."

Так вот это про нас, про Украину.

Гарант наш, президент Янукович в своем послании к Верховной Раде гордо объявил намедни о том, что "стратегическая пауза" преодолена. 

Цитирую:
"Російська Федерація є стратегічним партнером України, з яким наша країна поглиблює співпрацю в усіх площинах міжнародного життя. Відносини з РФ є пріоритетним напрямом зовнішньої політики Української держави... Україна усвідомлює значення російського чинника у власній внутрішньополітичній ситуації та зовнішньополітичній діяльності, фактичну на сьогодні безальтернативність широкого співробітництва з РФ, що визначається критичною залежністю української економіки від російських енергоносіїв, значними обсягами товарообігу і традиційними ринками збуту української продукції, спільністю культурно-інформаційного простору, гуманітарними зв’язками й іншими чинниками".

О новом стратегическом векторе развития Гарант объявил, конечно же, не лично. Прислал народным избранникам цидульку на 576 страниц для ознакомления. Оно и понятно. Ведь чтобы лично объявить о таком решении, касающемся государственных интересов, нужно мужество и смелость принять на себя ответственность за действия и их последствия. Но разве ж об этом кто-то думает, когда речь идет о туевой хуче мильярдов нефтегазовых денег на карман?!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.