Ми журналісти як Боги бо нам з гори краще видно. Відео бунту опозиції в Раді.

06 червня 2013, 17:30
Власник сторінки
Газета "Мобільні новини". Футуролог, уфолог, винахідник, журналіст.
0
242
Ми журналісти як Боги бо нам з гори краще видно. Відео бунту опозиції в Раді.

Все починалось добре поки Арсеній Яценюк не зняв краватку і не поліз стінкою на стінку.

Перша була Богословська. Вона розставила руки і як нечисту сила прогнала від себе Яценюка.  Той не довго думаючи вирішив зайти з правого флангу, щоб напевно добратись до Рибака та поцілувати його у ясна, інакшого він зробити не наважився, бо це він майже зробив, коли Рибак припинив засідання. 
Однак Яценюк спричинив суцільний хаос. Кличко стояв та відверто дивувався діям Яценюка, він був поряд з Рибаком і мав його захищати він оскаженілого Яценюка. Депутати бились та одразу братались. Дуже кумедне кіно. Такого видовища я ніколи не бачив. Це можна назвати бій гладіаторів або групову бійку, стінку на стінку як змагались наші предки. 
Я не здивувався коли оголосили про вихід з Батьківщини. Яценюк усе робить, щоб знищити опозицію. 
Тягнибок був на прочуд стриманий, а у Кличко від подиву очі повилазили. Яценюк бігав по залу як босяк і намагався когось набити. Я бачив як він реально душив людину. Ціна питання, дешевий принцип.

Дивіться відео:
http://www.youtube.com/watch?v=EybNxgFGKpE

http://www.youtube.com/watch?v=I2OwFOllpE0
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.