Врятувати Юлю – місія «Шаріте» на новий лад

08 червня 2013, 05:08
Власник сторінки
Журналістка
0
253

7 червня суд вкотре переніс розгляд кримінальної справи за обвинуваченням екс-прем'єр-міністра Ю.Тимошенко у справі «ЄЕСУ» на 5 липня через відсутність підсудної у залі суду

Простоявши цілий день біля лікарні, де «лікується» вічно хвора Тимошенко, машина супроводу ДАІ, «швидка допомога» і автозак поїхали ні з чим, оскільки засуджена Юля 18 раз відмовилась брати участь у засіданні.

Епопея під назвою «Спасти Юлю» продовжується і тепер це уже видається складовою нового етапу подій навколо ув’язнення і «лікування» екс-прем’єрки. Адже уже 10 червня в Україну заплановано черговий візит «вельмишановних медичних світил» з клініки Шаріте. Чергова частина марлезонського балету готується оточенням доволі скрупульозно, однак бездарно і з масою протиріч.
Так, напередодні екс-депутатом, захисником Тимошенко С.Власенком було розроблено окремий сценарій порятунку, за яким напередодні приїзду псевдо-ескулапів має бути створено ряд інформаційних приводів про те, що єдино правильне рішення, яке можуть прийняти згадані лікарі – це лікування Тимошенко за кордоном. Іншими словами, має бути підготовлений стійкий інформаційний грунт під очікуване рішення медиків.
А щоб це не видалось українцям і самим німецьким медикам несподіванкою, для формування необхідного резонансу буде активно долучатись співробітник Німецького посольства, заступник посла, що відповідає за прийом ескулапів. Таким чином, дипломат повинен забезпечити «правильне» розуміння проблеми Послом і самими лікарями, натомість Власенко буде втілювати ідею про «знущання на Юлею і виключно можливе лікування лише за межами України». Водночас, до активного обговорення і коментарів пан захисник дуже хоче долучити дочку екс-прем’єрки Євгенію. Ну там про страждання мами інтерв’ю дати та про «нелюдські умови перебування і відсутність медичної допомоги». Видається щось схоже на сценарій фільму про в’язня замку Іф, де ув’язнена під виглядом майже покійника має залишити обридлі стіни Харківської ЦКЛ, ну а далі за змістом – величезне багатство в офшорах і помста кривдникам.
Однак проти такої ідеї «визволення з неволі» категорично виступив європейський лобіст «Батьківщини» Г.Немиря, оскільки, на його думку, втеча Тимошенко за кордон під приводом єдиноможливого лікування саме там остаточно поховає віру у народу у «мученицю Юлю» та її партію, натомість в очах середньостатистичного українця Тимошенко стане уже не ув’язненою №1, а звичайнісіньким злочинцем, який організував увесь цирк навколо лікування заради втечі від т.зв. «справи Щербаня» і таким чином уникає відповідальності.
Який варіант розвитку подій задля порятунку Юлі оберуть її «любі друзі» і сама ув’язнена, допоки залишається таємницею, однак уже на даний час можна із впевненістю гарантувати, що шоу під назвою «Спасти Юлю» продовжиться із дуже цікавими варіантами розвитку подій. Як казав герой Ярмольника наприкінці фільму «Людина з бульвару Капуцинів», - «Здається, це була комедія». Почекаємо до понеділка, цікаво ж…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.