Наказано знищити

09 червня 2013, 19:40
Власник сторінки
0
272

Судячи з того, що зараз робиться в політиці та економіці, в цілому, можна сказати − це жах. Малий і середній бізнес закривається. Тих, кого ще не закрили, продовжує добивати податкова через злочинний

Судячи з того, що зараз робиться в політиці та економіці, в цілому, можна сказати − це жах. Малий і середній бізнес закривається. Тих, кого ще не закрили, продовжує добивати податкова через злочинний Податковий кодекс. На кожному підприємстві відбуваються скорочення. Рівень торгівлі падає.

А що робить наша влада? Замість того, щоб стимулювати внутрішній ринок і за рахунок цього намагатися перезапустити економіку, у влади нова фішка – фашизм.

Фашизм – це коли люди виходять на акції протесту, намагаючись повернути свої права.

Тим часом, прикриваючись боротьбою з фашизмом і відволікаючи людей від реальних проблем, влада робить свою темну справу. А саме: проведення медичної  реформи – єдине, що я зрозумів з умов реформи − це закриття дільничних лікарень, централізація автопарку швидких  допомог (можливий варіант 1 або 2 станції на область).  У школах вчитель зможе працювати, якщо у нього набереться 18 годин, інакше його попросять або іти на пенсію, або писати на звільнення. В школі економіки одна година, а щоб було 18 годин, треба їздити по 18 школах, або щоб читав неспеціаліст.

У СБУ кожен із працівників написав заяву на звільння, їх будуть набирати на роботу наново, скорочуючи кількість працівників. СБУ скорочуємо нашу безпеку охороняти не треба. За нас це зроблять інші.

Чому ж так робить влада? Якщо враховувати те, як Азаров тягне Україну в руки Росії і не збирається іти в Європу, також враховуючи те, що в Росії велика частина працівників уже настільки спилися,  що працювати не можуть. Тому росіянам потрібні раби, а точніше  − потрібні українці. А як ще інакше змусити українців їхати на роботу в Росію, як не знищивши українську економіку? Потім показати наскільки Європа погана, і Росія отримує безплатно рабів.

А, ні, я забув, не безплатно. За рабів зарахують гроші, що були заплачені українським чиновникам. Такі, як писав Т. Г. Шевченко: «За шмат гнилої ковбаси, ти і матір продаси. Лиш попроси».

Тому у нашої влади наказ  − ЗНИЩИТИ ВСЕ. І вона його успішно виконує.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.