Турнір зі стріт воркауту відбувся у Мукачеві

11 червня 2013, 07:31
Власник сторінки
Журналіст, еколог, письменник
0
181
Турнір зі стріт воркауту відбувся у Мукачеві

У закарпатському місті Мукачеві відбувся обласний турнір зі стріт воркауту. Підтримати закарпатських спортсменів приїхав один з найвідоміших в Україні представників даного напрямку Іван Козачок.

9 червня у закарпатському місті Мукачеві відбувся обласний турнір зі стріт воркауту. Підтримати закарпатських спортсменів приїхав один з найвідоміших в Україні представників даного напрямку Іван Козачок. Саме за сприяння його команди «Воркаут» у Мукачівській ЗОШ №11 побудовано спортивний майданчик. Там й відбувся обласний турнір, на який з’їхалися спортсмени з усього Закарпаття. Було й чимало охочих спостерігати за складними елементами, які демонстрували хлопці. Особливо видовищними видались силові елементи на перекладині та брусах. У цій категорії лідерство виборов  Василь Гушка з Хуста, а його товариш Андрій Штефуца здобув 2 місце. Ілля Гапак з Ужгорода став третім.

Найкраще технічні елементи на перекладині зумів продемонструвати берегівчанин Михайло Пиринець, а другим у цій категорії став хустянин Максим Баршай. «Бронзу» виборов Томі Мікшай з Берегова. 

Наступним етапом турніру були змагання з джимбару (елементи на силу й пружність одночасно). У цій категорії клас показали ужгородці. Владислав Костюк вразив усіх добре відпрацьованими елементами, заслужено зійшовши на першу сходинку. Берегівчанин Томі Мікшай зумів відзначитися і в джимбарі, виборовши друге місце, а Ігор Федаш з обласного центру замкнув трійку лідерів, щоправда відмовився від «бронзи» на користь наймолодшого учасника Олександра Топтея.

 Дуже радує те, що на Закарпатті стрімко розвивається стріт воркаут, проводяться змагання, а молодь радо тягнеться до цього спортивного напрямку. Та й результати тішать. Молодці, хлопці! –  каже суддя турніру Іван Козачок.

– Ми беремо участь у всіх змаганнях зі стріт воркауту, що проводяться на Закарпатті. Це дуже цікаво і корисно. Також закликаємо усіх бажаючих  приєднуватись до нас, щоб тренуватися і розвиватися, – каже учасник змагань Андрій Штефуца.

Переможці обласного турніру були нагороджені  кубками, медалями, грамотами і майками, які для воркаутерів організувало об’єднання «Спорт для всіх».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.