Гопники охороняли авто Тягнибока від журналістів

11 червня 2013, 11:58
Власник сторінки
0
4404

У Хмельницькому, дев’ятого червня молодики зі "Свободи" не давали мені і оператору наблизитися до автомобіля Олега Тягнибока.

Я полюю за розкішними машинами українських політиків. Тягнибок їздить на  Toyota Sequoia ціною у майже сто тисяч доларів США. На мітинги "Вставай, Україно!" політик приїздить з кортежем з двох однакових Toyota Sequoia.


 Ці автівки стоять поряд зі сценою на кожній акції. У Хмельницьку ми хотіли відзняти як Тягнибок сідає у свій "танк". Проте коли охорона зрозуміла, що ми з камерою йдемо за ними, Тягнибока посадили в іншу машину - Audi Q5. Sequoia стояла поряд.

 

Тягнибок на одній із своїх Sequoia був сфотографований у Донецьку (номерні знаки відрізняються лише двома буквами). Фото з публікації http://www.segodnya.ua/regions/donetsk/Glavnyy-nacionalist-katalsya-po-Donbassu-na-yaponskom-avto-za-100-tysyach-dollarov.html

 

Коли політик поїхав, я хотів записати  стенд-ап біля кинутої машини. Але невідомі гопники нам з оператором заважали, перебивали, навмисне заходили в кадр, не давали проходу. Їх було четверо. Один, явний провокатор (лисий), інші стояли поряд і обзивалися. З контексту погроз зрозуміло, що вони зі "Свободи" (дивіться відео, в кінці сюжету).

До бійки діло не дійшло, але сам факт присутності на мітингу  свободівських "спортсменів" насторожує. Їх поведінка мало чим відрізняється від регіоналівського "Румина", на щастя нам було куди відступити. Це ще один доказ того, що "Свобода" – це таж Партія Регіонів. Методи однакові: на кожного журналіста по гопнику.

P.S. Якщо хто є з Хмельницького, допоможіть встановити особи цих людей.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Тягнибок,свобода,гопники
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.