Опозиційний замок з піску

13 червня 2013, 06:04
Власник сторінки
Журналістка
0
168

Мабуть, кожен в дитинстві будував замок з піску, а тому знає, що яка б гарна на вигляд не вийшла споруда, через певний час вона розсиплеться.

Саме так, наразі, відбувається у нашій опозиції. Той красивий «ілюзорний» замок, який намагаються звести партійні лідери, тріщить по швах через непридатний «пісок» - членів та очільників місцевих та обласних організацій, які зовсім не горять бажанням бути «відлученими» від «партійної кормушки» та поступатися своїми посадами.
000-000-00.jpg
Тому, замість очікуваної партійної «дружби», окремі опозиціонери (і далеко не останні) відчувають себе учасниками бойових дій, а на війні, як відомо, будь-які засоби прийнятні.
Так, наприклад, за повідомленням «УНН» (http://www.unn.com.ua/uk/news/1221529-u-batkivschini-ofitsiyno-pidnyali-pitannya-pro-viklyuchennya-z-partiyi-m-tomenka-dzherelo), до обласних організацій ВО «Батьківщина» надійшла пропозиція від Житомирської обласного осередку (звісно ж за ініціативи голови організації пана Пашинського), виключити з лав партії М.Томенка та Ю.Одарченка через звернення до Ю.Тимошенко проти об’єднання «Фронту Змін» та ВО «Батьківщина» в одну організацію.
На перший погляд, такий плюралізм серед однопартійців має тільки потішити – справжній прояв свободи думки та демократії! Однак, якщо зазирнути глибше, стане зрозумілим, що подібні заяви та пропозиції мало пов’язані з турботою про перемогу опозиційних сил чи прагненням щось змінити на краще, а є нічим іншим, як інтриганством та намаганням у такий спосіб позбутися майбутніх конкурентів.
Як то кажуть, - риба гниє з голови. Цікаво тільки одне, наскільки згнили теперішні опозиційні лідери і чи є в Україні опозиція взагалі?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.