Бідна Женя або багаті теж плачуть…

14 червня 2013, 21:30
Власник сторінки
Журналістка
0
379

Відомого та скандального екс-нардепа, а нині головного захисника Юлії Тимошенко, Сергія Власенко останнім часом все частіше стали помічати у компанії бойфренда Євгенії Тимошенко, Артура Чечоткіна.

Хлопці люблять разом скуштувати марочного вина, смачної лазаньї, іноді можуть сходити на світські раути чи просто до одного з багатьох клубів міста, де багато молодих, вродливих та заможних дівчат.
З одного боку, таке різке зближення є логічним, адже Власенко вибудовує лінію захисту та усіляко намагається мінімізувати негативні наслідки для засудженої матері дівчини Артура. Однак тусовщики кажуть, що кількість зустрічей виросла в геометричній прогресії і не виглядають вони такими вже змученими та занепокоєними, навпаки, сміються, пригощають гарних дівчат, одним словом відпочивають на широку ногу.
Подейкують, що Сергій Володимирович знаний «елітний альфонс», спитайте у Окунської. Як кажуть в народі, «рибак рибака бачить з далека», Власенко узрів у Чечоткіну споріднену душу та вони вдвох дуже швидко знайшли спільну мову та налагодили власний бізнес.

А ось тут починається саме цікаве, зверніть увагу, ніколи не озвучувалась сума гонорарів, які отримує Власенко за свої юридичні послуги, надані родиною Тимошенків, не відомо також і хто сплачує ці рахунки, Власенко на альтруїзмі, повірте мені, просто не зможе зберегти свій стиль життя. Адже ми всі пам’ятаємо історію, як швидко він погодився взяти у невідомої особи 5 млн. доларів на організацію чергової революції.
Саме тому, Чечоткін та Власенко дуже швидко поділили ролі та об’єднались навколо грошовитої «опозиційної принцеси». План простий, Чечоткін, користуючись привілейованим, амурним ставленням вже одного разу розлученої Жужі, розповідає їй байки про те, що якби не надпотужний та впливовий адвокат Власенко, то Юлія Володимирівна отримала б більший строк та гірші умови утримання. Зі свого боку Сергій Володимирович демонструє свою силу юридичної думки, розповідає недосвідченій у політичних технологіях обману Жені юридичні байки та легенди з купою не зрозумілих слів юридичної термінології, періодично, вичикавши момент, з засмученим обличчям натякає на те, що він би міг працювати спокійно, а не зазнавати такого стресу. Єдина адекватна реакція молодшої Тимошенко це все більші і більші суми коштів, на гонорари які вона «вливає» в Власенка.
Як бачимо, Чечоткін піднімає рейтинги Власенка перед Женею, сприяючи підвищенню його гонорарів, які за рік збільшились у 4 рази, а Власенко у свою чергу повертає йому «відкат» з частини надмірних коштів, от і є за що і повеселитися, і посміятися над небідним сімейством, і порадуватися занадто привабливому бізнесу...
У кожного з учасників змови свої плюси. Власенко отримує колосальні грошові суми далеко не за юридичну грамотність та обізнаність, а Чечоткін отримує свої не тільки грошові «відкати» від Власенка, а й моральні дивіденди, у вигляді маніпулювання Жужею.
Одна Євгенія не може знайти «плюсів» при таких обставинах, тільки йде покірно у напрямку, заданому досвідченими серцеїдами.
Пам’ятайте люди, що багаті теж плачуть.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.