Юрій Лукшиць

16 червня 2013, 09:49
Власник сторінки
Dolce far niente
0
943

як нова "тонкіша" пропагандистська стратегія Кремля


Кремль у своїй пропагандистській війні проти України став працювати більш тонкіше. Замість цілковитого обливання брудом тих хто боровся за свободу України він став випускати "в поле" нових бійців, типу "украінскіх патріотов".
Ось що вони обстоюють.
1. Українці повинні оцінювати УПА (логічно спрогнозувати що не тільки УПА, а й всю свою історію) лише за вказівками з-за кордону (зокрема СНГ). Чому Франція не зобовязана дотримуватись оцінок українських істориків стосовно своїх партизан, зокрема Макі - Лукшич не пояснив.
2. На його думку "російськомовні" українці є "більш європейськими" ніж "україномовні". З цієї тези можна зробити висновок що у всьому винна українська мова.
3. Згідно усіх переписів населення і соцдосліджень у всіх областях України, в т.ч. і на Сході і Півдні, більшість населення вважають себе українцями. На думку Лукшиця "вони неправі" - він вважає їх росіянами. Тому на його думку Україна повинна перетворитись на "україно-російську федерацію". Цю "федерацію" Лукшич з якогось бодуна називає "Украіной"
4...... Інші пункти добавлятиму по мірі надобності


Коли він розуміє що в нього не залишаєцця аргументів - Лукшиц тупо тре копенти опонента або "оголошує ігнор".
Не хотілобся виглядати банальним, але ці-самі прийоми активно застосовував славнозвісний Геіч.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.