Підроблений підпис Тимошенко на партквитку Тарасюка

17 червня 2013, 13:52
Власник сторінки
0
562

У суботу "Батьківщина", "Фронт змін" і "Рух" урочисто об’єдналися на Михайлівській площі. Турчинов вручив партквиток Борису Тарасюку, зі словами: «Квиток, особисто підписала Юлія Тимошенко».

Після з’їзду Тарасюк показав нам, на камеру своє нове посвідчення. Збільшивши зображення ми порівняли цей підпис зі зразком з документа (знайшли в Інтернеті). Як на мене, навіть не професійному графологу добре видно – підписувала не Тимошенко. Хтось намагався скопіювати її візу.

 

Порівняння підписів:

1.       1. Буква «Ю». На партквитку лінія йде в гору коли завершує елемент. На документі і автографі. Та сама лінія іде в низ. Плюс! На оригінальному підписі «Ю» написана без розриву, на квитку буква розірвана, як «І О».

2.       2. Довга горизонтальна лінія. На квитку проведена невпевнено. На оригінальному підписі, чітка і стрімка.

3.       3. Останній елемент підпису – петля. На обох зразках оригінальних підписів петля витягнута, на квитку – кругла.

4.       4. Центральний елемент (дві петлі). На оригінальному і на автографі – дві однакові петлі, однакової висоти і форми. На підписі з квитка – одна кругла петля і нечітка хвиля.

Звичайно я не графолог, експертних оцінок давати не можу. Але як на мене тут неозброєним оком видно, що це не підпис Тимошенко. Головний доказ тому буква "Ю" – геть не така, як на документі і автографі. Навіть якщо б візу ставила сама Юля, будучи хворою, за гратами – лінії могли б бути несміливими. Але принцип написання головної букви «Ю» мав би залишитись таким самим. В даному випадку «Ю» кардинально відрізняється.

Навіщо, Турчинов або хтось інший підробив підпис? Версії:

1.       1. Юля не давала згоди на об’єднання, а все що говорилось з трибуни і квиток – підробка.

2.      2.  У майбутньому такі партквитки через суд можна буде визнати не дійсними і прибрати з партії і політради незручних людей.

3.       3. Партійці просто облегшили собі роботу. Не везли документи до Юлі у в’язницю, самі написали звернення, самі підписалися.

На відео: Тарасюк показує посвідчення, а депутати обіцяють опублікувати оригінальні листи Тимошенко.

Не один з цих варіантів не грає на користь опозиціонерів. І не важлива мотивація політиків. Навіщо вони підробляли підпис і листи? Якщо "Батьківщина" декларує: справедливість; демократію; правову державу, їм самим потрібно спочатку стати чесними із собою і з виборцями. Якщо, це лист Тимошенко – це має бути саме лист Тимошенко, а не твір на задану тему написаний політтехнологами.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Тарасюк,Батьківщина,тимошенко,підпис,листи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.