Батьківщинівська інквізиція: це справжня «Батьківщина»?

19 червня 2013, 18:18
Власник сторінки
Журналістка
0
269

З часом, все більш чіткішою стає межа, між псевдоопозиційними «тушками», яких смикають «ляльководи-олігархи» та справжніми патріотами, відданими демократичним та загальнолюдським цінностям.

Зважаючи на переважну більшість перших в керівництві новоствореної ВО «Бітьківщина», останні (такі як, наприклад, Анатолій Гриценко та Юрій Луценко) фактично не мають жодних шансів реально впливати на процеси в опозиції, однак, ризикуючи власним авторитетом, вони продовжують відстоювати справжні ідеали, які підняли свого часу мільйони українців.

Останні дії пана Арсенія та пана Турчинова викликають більше запитань та підозр, аніж відповідей та впевненості в тому, що вони щиро відстоюють демократичні цінності опозиції. Складається враження, що хлопці не зважають на будь-кого та будь-яку альтернативну думку соратників. Авторитарна псевдо-демократія, ось справжнє визначення поглядів Сєні, який тільки прикривається «білим і пухнастим», але всі бачили, які з Яценюком кояться метаморфози коли він має реальну владу. Пригадаймо його роботу в «помаранчевому уряді» та НБУ. 
Але повертаючись до сьогодення, хіба справжній господар буде виносити сміття з хати або буде вихвалятися тим, що хата розвалюється? Ні!... Але це не про наших лідерів. Мабуть дійсно, нічого кращого за «розділяй та пануй» досі не вигадали… Ось і трощать Турчинов з Яценюком все, що роками створювалось, а справжні патріоти вимушені бігти з «яценюковської опозиції».
Особисто я питаю себе – в який момент нас так обдурили, коли саме якісь «іновірні попи» разом з істеричними «морквогризами» почали диктувати нам свою волю та насаджувати свої «ідеали»? Чому ми не бачимо, що через дії цих «внутрішньо беззмістовних» людей фактично розвалилася опозиція та мрія наших співвітчизників на краще майбутнє? Чому ті реальні потужні особистості, які тримали її на своїх плечах просто «видавлюються» з її лав як зрадники? Хто ж, за відсутності єдності в «новооб’єднаній опозиції» буде протистояти регіоналам?
Більш за все шкода, що відповіді мені, як і більшості з Вас, відомі… Не давайте себе дурити адже мужня триденна неголеність не зробить зі слимака лева.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Луценко,Яценюк,Гриценко,Турчинов,ВО Батьківщина,розвал фракції
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.