The 5th Peking to Paris Motor Challenge 2013 Сьогодні в Кийові! (парафот)

20 червня 2013, 07:28
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
265

История ралли ретро-автомобилей «Пекин-Париж» уходит корнями в начало прошлого века. В 1907 году в газете появилось объявление: «Найдется ли кто-нибудь, способный проехать на автомобиле от Парижа..


... до Пекина этим летом? Маршрут длиной в 16 тысяч километров! Награда победителю 100 000 франков!» Тогда в гонке приняли участие автопроизводитель и Президент Французского автоклуба маркиз Альберт де Дион, а также итальянский принц Шипионе Боргезе. Граф Боргезе выступал с водителем, женой и журналистом, поэтому о ралли немедленно узнал весь мир. Кстати, тогда победил итальянец

Сьогодні о 8-й 00 раллі стартувало з Харкова на Київ. Через якийсь час будуть тут. 96 екіпажів на авто самого різного віку. Від 31 до 100 років. Інформації про маршрут по Києву НЕМА! Може по Бажана, а може й ні. Ні на офіційному сайті раллі ні на сайті приймаючої сторони від України, доблесної ФАУ. Все що вдалось нарити, машинки деякий час стоятимуть на пл. Почтовій біля готелю. А завтра чи післязавтра будуть всілякі авто-мото фіглі-міглі на "Чайці"

Сайт ФАУ =  http://fau.ua/news/10173/


Welcome to the ERA - The Original Classic Rally Organisation = http://www.endurorally.com/























Багато вчорашніх фоток з Харкова тут = http://mashimara.livejournal.com/




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.