Благодійна акція " Українська книга-українським морякам "

21 червня 2013, 11:05
Власник сторінки
історик, юрист
0
204

21 червня 2013 книгарня- кав"ярня " Східна Брама" за підтримки БФ " Підтримки Українських ініціатив " провела благодійну акцію " Українську книгу -українським морякам ".

21 червня 2013 книгарня- кав"ярня " Східна Брама" за підтримки БФ " Підтримки Українських ініціатив " провела благодійну акцію  " Українську книгу -українським морякам ".

  Представникам ЧФУ надіслані  книжки зібрані членством Фонду та книгарнею-кав"ярнею " Східна Брама ". Серед книжок зібраних представниками Фонду та книгарні-кав"ярні " Східна брама " зразки кращої сучасної української літератури та сучасна українська періодична преса і журнали.

Розуміючи, що українська книжка буде служити розвитку нашої культури і ідентичності книгарня-кав"ярня " Східна Брама"  та БФ " Підтримки Українських ініціатив " прийняли рішення провести благодійну акцію     " "Українську книжку -українським морякам "  та подарувати українські книжки для поповнення фонду бібліотеки Чорноморського флоту України.

Коментуючи перебіг подій навколо акції Д. Снєгирьов підкреслив наступне :  Благодійна акція  " Українська книга-українським морякам " є безстроковою.  Ця акція мала на меті  реальними справами, а не гаслами та заявами, підтримати братів -українців, які виконують свій військовий обов"язок  далеко від  рідних домівок . Українська книжка, як носій мовної ідентичності народу, має стати тим об'єднуючим моментом, який створить єдиний мовний простір від Чорного до Балтійського морів. Україна закінчується там, де закінчується українська мова . Тому наше завдання підтримати не тільки морально, але у першу чергу матеріально, українських військовослужбовців , які стоять на захисті кордонів Батьківщини . 

Це не перша подібна акція , яка була започаткована та проведена книгарнею" Східна Брама" та  БФ    "Підтримки Українських ініціатив".Протягом 2012-2013 рр була проведена благодійна акція " Українська книга-українцям у Польщі ", за підсумком якої стало можливим відкриття українських бібліотек у Польщі.

Книгарня-кав"ярня " Східна Брама" та БФ " Підтримки Українських ініціатив " і надалі будуть ініціювати заходи та акції , метою яких є підтримка та популяризація української культури та мистецтва".

Прес-служба БФ " Підтримки Українських ініціатив "
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.