Секретне покращення

21 червня 2013, 16:01
Власник сторінки
0
201
Секретне покращення

А чи мають читачі досвід спілкування із зазначеними відомствами? І який він?

Мінюст із «радістю» повідомив про прийняття Постанови Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики від 30 травня 2013 року № 642 «Про підвищення якості обслуговування споживачів електричної енергії».

Автор теж забажав порадуватися. Але, зась! На сайті Комісії немає 642-ї Постанови (див. нижче).

«НКРЕ, Постанова від 30.05.2013 № 643 "Про внесення змін до постанови НКРЕ від 27.12.2012 № 1790"

НКРЕ, Постанова від 29.05.2013 № 641 "Про погодження рішення Ради ОРЕ від 23.05.2013 (підпункти 4.3.1, 4.3.2 протоколу № 3) і перерахування коштів"»

Тож так і не вдалося порадуватися тим, як буде підвищуватися якість обслуговування споживачів електричної енергії (тобто, нас із Вами).

Звичайно, можна згідно із Законом послати запит. Доводилося посилати  такий запит у Міністерство охорони здоров’я. Спочатку електронною поштою. А згодом, і звичайним листом. Пару років тому. Відповідь чекаю до цього часу.

А люди помирають. Тобто, продовжують помирати. Чому?

Отруюються, бо неосвічені. Бо їдять гриби, котрі декілька років тому, а деякі – 30-40 років тому, іще за часів СРСР визнані отруйними. А їх Міністерство не прямо, а побічно пропагує у плакатах, листівках, книжках, котрими користуються фахівці на продуктових ринках, у частинах Державної Служби НС.

Ось тому не радує перспектива дізнаватися про своє «покращення» шляхом запиту до Міністерства. А дуже бажалося. Бо після підключення до розподільчого пункту супермаркету «Сільпо» напруга у квартирі почала зникати вдвічі частіше, аніж до підключення. Може у тій Постанові якраз врегульована і ця проблема.

А чи мають читачі досвід спілкування із зазначеними відомствами? І який він?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.