Ярема виконав вказівку Порошенка і відмовився від «Батьківщини»

21 червня 2013, 18:40
Власник сторінки
Журналістка
0
325

Позафракційні депутати від опозиції вирішили згуртуватися проти Яценюка і його нової компанії?

9909898980989.jpg

Група народних депутатів під неформальним керівництвом «головного кондитера» країни Петра Порошенка (Давид Жванія, Віталій Ярема, Володимир Ар’єв та інші) прийняла рішення не гуртуватися з «Батьківщиною» після її об’єднання з «Фронтом змін» Арсенія Яценюка. Така інформація циркулює у середовищі помічників народних депутатів.
Керівники «Батьківщини» дуже воліють бачити у своїх лавах декількох впливових депутатів з орбіти Порошенка, особливо Віталія Ярему. Йому навіть пропонували керівні посади в партії. Однак Ярема залишається відданим своєму «патрону» і не поспішає приймати пропозиції від «Батьківщини».
Кажуть, що Петро Порошенко після перенесення виборів мера Києва вирішив не загравати з опозицією. Жодних дивідендів від такої співпраці він не бачить. На його думку, опозиція стрімко втрачає свою впливовість, і не лише в Україні. Її починає критикувати навіть Захід.
В такій ситуації бізнесмену Порошенку вигідніше залишатися осторонь. Тим більше, що влада надто активно демонструє готовність до взаємовигідної роботи. Про це говорять і нещодавні домовленості Сергія Арбузова з Білоруссю про відновлення постачання українських кондитерських виробів до цієї країни, й введення спецмита на іноземні автівки.
Що ж, побачимо, як Петро Порошенко буде «відпрацьовувати» ці послуги Банковій. До виборів столичного мера ще довго, а власну команду потрібно зберегти.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Яценюк,Порошенко,парламентаризм,Ар'єв,ВО Батьківщина,Ярема,Жванія,згуртування,опозиція проти опозиції
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.