«Лікування» Тимошенко – скільки вартує статус «пацієнта №1»

24 червня 2013, 21:46
Власник сторінки
0
244

За попередніми підрахунками, зважаючи на вартість візитів лікарів «Шаріте», оплату послуг, візити Немирі і інших лобістів Тимошенко в Європу, вимальовується сума в розмірі близько 10 млн. доларів США

Дилема, озвучена у казці про Буратіно, про те, що «пацієнт скоріше живий, аніж мертвий», чи «скоріш мертвий, аніж живий» уже більше року тривожить настрої пересічного українця. Що ж стоїть за т.зв. «лікуванням» Тимошенко і звідкіля у засудженої, яка не володіє ні майном, ні коштами, гроші на дорого вартісне лікування із залученням медиків однієї із найдорожчих клінік Європи?

Як відомо із заяв родини Тимошенко і її захисника С.Власенка, більшість коштів на візити лікарів надходить від благодійників і партійних осередків. Саме останній візит лікарів «Шаріте», який не відбувся 20 червня через технічну неполадку літака, погодився оплатити з партійної каси А.Яценюк уже в якості голови політради Батьківщини. Сума не маленька – 15 тисяч євро-доларів.

Як стало відомо, самим бронюванням квитків займається дочка Тимошенко Євгенія, улюбленою фірмою якої є одеська компанія «Vival tour». Тільки у 2012 році нею було здійснено понад 100 таких бронювань. Послугами компанії Женя користується не тільки під час замовлення літаків для доставки лікарів з Німеччини. Близьке оточення Жужі, а саме бойфренд  А.Чечоткін, особиста охорона, консультанти, захисники та ін., зважаючи на свого роду бездонні «лікувальні витрати»,  користується цією «касою взаємодопомоги». Звідки конкретно поповнюється каса, відомо мабуть тільки М.Мартиненку, який особисто контролює надходження і витрати. За попередніми підрахунками, зважаючи на вартість візитів лікарів «Шаріте», оплату послуг, візити Немирі і інших лобістів Тимошенко в Європу, «представницькі витрати», утримання штату охоронців, радників, захисників-адвокатів, вимальовується сума в розмірі близько 10 млн. доларів США за весь час тюремної епопеї Тимошенко.  Суттєва сума для людини, яка запевняє, що не може і не має чим сплатити суму, зазначеному у судовому рішенні по «газовій справі».

Однак це не найцікавіше. Гроші у «газової принцеси» були і, мабуть, залишаються на даний момент у сумі, значно більшій, аніж озвучена. Питання в іншому – навіщо витрачаються такі колосальні суми на відвертий фальш і брехню. Саме таке запитання виникне у кожного, якщо дізнатись, що У ТИМОШЕНКО НЕМАЄ ЖОДНИХ ПРОБЛЕМ ІЗ ЗДОРОВЯМ. Хто не вірить, запитайте у Власенка. Він в курсі. А чергова «інформаційна утка» придумана для створення резонансу і підтримки реноме як ескулапів Шаріте, так і самої засудженої, яка вкотре відмовляється брати участь у судових засіданнях  з розгляду інших кримінальних справ, де вона проходить у якості підозрюваної. Ще однією метою червневої «історії про погіршення» є тиск на судові і владні органи для організації виїзду Тимошенко за кордон на лікування.

У випадку ж реалізації такої ефемерної ідеї розвиток подій буде однозначно відбуватись за сценарієм «чеха» Данилишина. Можна зрозуміти як саму Тимошенко, так і її «штаб порятунку» на чолі з дочкою і Власенком. Дуже кортить їм закінчити казку про графа Монте-Крісто, адже місце скарбу сім’ї Тимошенко відоме, не вистачає тільки самої графині, щоб ним розпоряджатись. 

От тільки чому за реалізацію проекту «спасти Юлю» повинні витрачатись мільйони з партійної каси і чи подобається це рядовим членам новооб’єднаної і реанімовано під брендом Тимошенко і Яценюка «Батьківщини»?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.