Тягнибок надав вказівку перетягувати тушок Яценюка до ВО «Свобода»

26 червня 2013, 00:16
Власник сторінки
0
243

Ось так, нібито і опозиція одна і парламент той самий, але цілі у друзів з опозиції різні.

Достеменно відомо, що лідер «Свободи» Олег Тягнибок доручив своїм політтехнологам писати нову пропагандистську кампанію. Основний її мотив – єднання усіх національно-патріотичних сил навколо ВО «Свобода». Своєрідне «Пролетарії усіх країн єднайтесь!», тільки замість Леніна – «побратим» Тягнибок, який у партії створив свій власний культ особистості.

Окриленість щодо поповнення рядів у пана Олега напевне спричинила доповідь керівника Київської обласної організації Свободи Олександра Марченка про перспективу влиття до Свободи повного складу Фастівського міського осередку «Української республіканської партії», які до тепер «ходили під Яценюком». Дійсно, ніщо так не шкодить здоров’ю справжнього патріота-українця, як успіхи його сусіда, а точніше соратника по опозиції.

Невже ситуація у Свободі настільки погана, що будь-який натяк на чисельне збільшення складу спричиняє ейфорію у Тягнибока. Тепер, відчувши смак скорого поповнення лав «Свободи» фастівцями, пан Олег не думає зупинятись. Навпаки, Тягнибок виходить на якісно новий рівень, «свободівці» у парламенті переманюють тушок з фракції Яценюка. Безперечно, основна ставка робиться на ображених, які не отримали від Сєні обіцяних посад, а тепер після об’єднання, взагалі втратили політичні перспективи.

Звісно грошей «свободівці» не дають, але обіцянки дуже привабливі. Ось так, нібито і опозиція одна і парламент той самий, але цілі у друзів з опозиції різні. Один із всіх своїх «кролячих сил» вибивається, намагаючись втримати фракцію від розвалу, а інший підбирає «що погано лежить», укріплюючи тушками власні позиції.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.