Маркетинг в інтернеті: розкладаємо процес на запчастини

26 червня 2013, 04:15
Власник сторінки
маркетолог, бізнес-консультант, засновник компанії «Sales Marketing System».
0
292
Маркетинг в інтернеті: розкладаємо процес на запчастини

Найближчим часом пройде мій семінар по інтернет-маркетингу в Арена-Сіті. Про причини проведення та питання, які будуть на ньому розглянуті я написав в цьому блозі.

Я вже давно обіцяв своїм підписникам підготувати серію статей по інтернет-маркетингу, в яких би висвітлював всі аспекти цього процесу. Оскільки кейсів - як успішних, так і відверто провальних назбиралось вже достатньо для цілої книги. Тож я почав переглядати та систематизувати весь той матеріал, який маю. І побачив, що самими статтями тут не обійдешся. Та  що таїти, якщо писати аналітичні статті (без замовлення) я не дуже люблю. 

Тож у мене виникла думка провести семінар, де розкривав би всі ті помилки, які роблять власники та управлінці бізнесу, коли беруться за інтернет-маркетинг. А також дати правильний алгоритм, як їх не допустити в майбутньому.

Аналізуючи попередні напрацювання, я вивів основні проблеми з якими стикаються управлінці та власники бізнесів, коли йде мова про інтернет-маркетинг:
  • по перше, з чого почати. Зробити сайт? А як він має бути оформлений, що на ньому написати? І чи врешті це вазагалі важливо для продаж через інтернет?
  • по-друге, як "нагнати трафік". Скільки заплатити SEO-оптимізаторам, які типи реклами замовляти, і як відслідковувати ефективність? А чи можна без цього обійтись? І врешті з часом ви розумієте, що вам потрібен не трафік, а продажі. Але про це поговоримо потім :)
  • по третє, що робити в середині компанії, щоб збільшити продажі. Як перевести клієнта від монітора та змусити приїхати у ваш магазин, офіс чи в точку продаж. І які з цих процесів можна перенести в інтернет
  • по четверте - як збільшити продажі вже існуючим клієнтам. Як з нимим комунікувати, як в цьому допомогає інтернет, і які механізми роботи з такими клієнтами.

Власне про ці питання і буде мій семінар 2 липня в Арена-Сіті. Подробиці та реєстрація за >цим лінком<

Для кого цей семінар:
  • Для власників малого та середнього бізнесу, які хочуть розібратись в нюансах Інтернет-маркетингу;
  • Для керівників та топ-менеджерів, які хочуть побудувати систему продаж через Інтернет;
  • Для спеціалістів, які хочуть дізнатись більше про маркетинг в Інтернеті.

Ну і ще. Ми розігруємо 4 безкоштовні квитки на даний семінар. Подробиці про цей конкурс - >>на сторінці<<

Можете задавати питання в коментарях - по мірі можливості буду відповідати на них (якщо вони будуть адекватними)

Тож робіть маркетинг, і порвіть свій ринок!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: бизнес,маркетинг,продажи,интернет-маркетинг,маркетинговые мероприятия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.