Культ особистості по-Яценюківськи

27 червня 2013, 03:06
Власник сторінки
Журналістка
0
235

Ми бажаємо демократичних змін, але так звані керманичі «опозиційної демократії» намагаються встановити свій, особистий культ

Поки що проходить тренування на підлеглих однопартійцях. А що далі... вся країна під культом Арсенія? Замість Сталіна – «товаріщь» Яценюк? Культ Арсенія Петровича до «вождя» народів звісно не дотягує, але тенденція відповідного характеру вимальовується чітко.
А тепер по порядку!

В опозиційних колах активно обговорюється конфлікт А.Яценюка з постійно критикуючим його культ А.Гриценком, особливо після оголошення останньому недовіри від фракції «Батьківщина» і особисто Сєні.
Політики з досвідом, які давно працюють а лавах опозиції, не сприймають й за жодних умов не будуть сприймати хлопчиська Арсенія з амбіціями «вождя», за свого лідера. Це беззаперечний факт.
Тому й не дивно, що внутрішньопартійні опоненти Арсенія Петровича на чолі з А.Гриценком, вже розпочали обговорення створення у вересні 2013 року нового опозиційного депутатського утворення, яке буде вільне від культу особи «морквоїда» й зможе зайняти, на їх думку, гідну нішу в опозиційній політиці. Не дивно, що попри публічні посмішки Сєні і братання з Луценком, всі розуміють, що «Термінатор Майдану» ще не сказав останнє слово у політиці.
Саме Юра Луценко зараз збирає під знамена невдоволених культом особистості амбітного Арсенія Петровича. Хтось скаже, що це руйнує опозицію, але вже мабуть і немає чого руйнувати, адже Сєня обставив себе тушками-холуями і здається вже не орієнтується в ситуації. Чи не рано надів він корону лідера, адже і через неї стирчать тремтячі, але досить амбітні і чванливі звичайні кролячі вуха.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Луценко,Яценюк,Батьківщина,Протистояння,амбіції
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.