Червневі тези Ю.Тимошенко

27 червня 2013, 03:34
Власник сторінки
Журналістка
0
256

Не може лідерка «Батьківщини» спокійно відпочивати на лікарняному ліжку. Навіть з-за грат її бурхлива діяльності не дає спокійно спати однопартійцям.

Хоча, останнім часом вона дещо знизила активність інформаційних випадів у бік влади, але керує опозицією ніби в «старі» часи.

Так, вона дала конкретні настанови Арсенію Яценюку, який «кролем помчав їх виконувати». Леді «Ю» визначила, що основним пріоритетом діяльності опозиції має бути її звільнення, або хоча б виїзд за кордон на «лікування». Воно і зрозуміло, німецьке ліжечко в лікарні значно м’якше і привабливіше ніж вітчизняні залізничні. Та й навряд чи хтось буде там за нею пильнувати, от вона і розверне закордонний «штаб бойових дій», як свого часу Ленін у Швейцарії.
Юля також нагадала Арсенію про необхідність провести масивну міжнародну інформаційну кампанію щодо її звільнення, яка має будуватись на спекуляціях щодо домовленостей про євроінтеграцію України. Відтепер риторика кожного іноземного політика із закликом по звільненню Юлії, має супроводжуватись погрозами блокування входження нашої країни до ЄС. Тяжка задача, але Сєні доведеться попрацювати.
Не могла Юля не згадати і про зміцнення опозиції зсередини, оскільки «Батьківщина» - лідер з продукування «тушок», і не тільки у Верховній Раді. На місцях також є розумні люди, які бачать реальні цілі лідерів опозиції, що явно відрізняються від захисту інтересів українського народу.
Тимошенко жорстко наказала не сваритись з Тягнибоком і Луценком, бо явно розуміє, що у разі відходу останніх від «об’єднаної опозиції», хаосу і розколу не уникнути.
І на сам кінець, Тимошенко вказала Сєні на необхідність «битись до останнього» на «проблемних» округах. Бо «Батьківщина» і так вже програла де тільки було можливе. Більше поразок навряд чи витримає це і так диряве корито.
Але реально новиною для Сєні стали настанови щодо пом’якшення інформаційних випадів проти Банкової. Це і не дивно, оскільки у недалекому майбутньому проглядається ще один ймовірний строк для Юлі. А тому Тимошенко розуміє, що треба домовитись і тікати на лікування світ за очі, оскільки у тих справах, що в ГПУ «на виході» - «переляком» на 4 роки не закінчиться.
Доведеться і старість зустріти на нарах, а така перспектива не порадує!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Яценюк,тушки,опозиція,тимошенко,внутрішні процеси
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.