США позитивно відреагували на зустріч Арсенія Яценюка з Віктором Януковичем

28 червня 2013, 05:14
Власник сторінки
Журналістка
0
239

Повзуть чутки про нову змову?

Керівництво опозиції та близьке оточення Арсенія Яценюка активно обговорює результати його поїздки до США та реакцію іноземних країн на його зустріч з Віктором Януковичем. Звісно, зацікавленість цими питаннями проявляє і сам пан Яценюк, оскільки справи в «об’єднаній опозиції» не найкращі через наявні протиріччя.

Сам Арсеній Петрович тішиться тим фактом, що керівництво США позитивно відреагувало на його приїзд та факт зустрічі Сєні з Главою української держави. Керівництво Держдепартаменту США вбачає у діях Яценюка конструктив та перспективу можливого налагодження цивілізованих взаємовідносин між владою та опозицією.
Інший момент, який не менше тішить Яценюка – факт того, що влада Сполучених Штатів висловила дуже критичну позицію та ледве не засудила відмову інших лідерів опозиції від зустрічі з Януковичем. І тепер, на переконання Яценюка, він, на відміну від Кличка та Тягнибока, заручився підтримкою Штатів та гарантовано збереже за собою «майку лідерства» української опозиції.
Отже можна констатувати, що Яценюк, прорахувавши настрої американських політиків, тепер гарантовано може розраховувати на їх підтримку у майбутньому.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: США,Янукович,Яценюк,підтримка,зустріч,Держдеп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.