Євгенія Тимошенко готує дорогі речі для еміграції

30 червня 2013, 22:05
Власник сторінки
Журналістка
0
367

Важко уявити, скільки національних цінностей і музейних експонатів свого часу вивіз за кордон екс-президент Віктор Ющенко і його «любі друзі» коли зрозуміли, що не бути пасічнику далі Главою України

Хтось казав, що за межі України було відправлено два вантажних літака скарбів, не тільки загальнонаціонального, а й світової культурної спадщини, хтось каже більше… Проте, Віктор Андрійович не переживає, бо і в Україні у нього залишилось не менше, якщо є змога будувати величезні замки та ще й робити з них музеї. Він цього майже не приховує, думаючи, що люди досі вірять закликанню про «руки які нічого не крали».

 Тепер перейдемо до іншого персонажу вітчизняного політикуму, ув’язненого екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко. Скільки статків приховує родина Леді «Ю», напевно нікому не відомо. Вона ж ні разу в своїй декларації про статки не зазначала, а ні автомобіля, а ні будинку. Якщо згадати, тільки в ЗМІ піднімалось дане питання, як відразу з її гострого язичка лунала одна й та сама пісня «або знімаю, або дозволили чи то поїздити, чи то пожити»…
Проте, український люд виявляється не такий дурний. Хто нерозумів, то колеги журналісти допомогли пролити світло у морок утаємничених скарбів Юлі. Згадати тільки, скільки будинків у межах тільки Київської області вдалося виявити настирним журналістам. Але напередодні виборчих кампаній, Юлії Тимошенко, вдавалось виграти всі суди й домогтись заборони про розповсюдження інформації про статки. Згадайте також її відпочинок за кордоном, за час прем’єрства, та наймодніший гардероб від світових кутюр’є, а також весілля її доньки Євгенії. Невже все це було придбано та організовано за рахунок зарплатні Юлії Тимошенко?! Чи можливо все це Леді «Ю» подарували її дорогі друзі та спонсори?! Юля, завжди говорила, що у неї чоловік – бізнесмен, але вибачте, стільки на перепелиних яйцях не заробиш!
Ви тільки зайдіть в Інтернет й погляньте на ті «хороми», які належать родині Тимошенко. Це ж скільки потрібно коштів щоб їх побудувати і облаштувати… Проте, Юлія Володимирівна цим ніколи не переймалась. За це завжди переживали її політичні оплічники та бізнесмени, які за певні гарантії, завжди виконували будь-які забаганки Юлії Тимошенко.
Тепер, після ув’язнення Юлії Володимирівни, т.зв. «спонсори» спокійно можуть розповідати, які дарунки їй дарували. Це й дорогоцінні прикраси, й автівки, нібито для обслуговування ВО «Батьківщина», й, мабуть найголовніше, стародавні витвори мистецтва, до яких, у тому числі, відносяться й картини відомих майстрів з світовим ім’ям.
За ці картини, більшість з яких знаходяться в заміському будинку Юлі у селищі Конча-Заспа, Тимошенко переживає зараз найбільше. І напевне недарма, оскільки її екс-спонсори говорять, що колекція полотен, які, за час перебування при владі зібрала Юлія Тимошенко, безцінна. Ось чому Юлія Володимирівна забігала по клінічній палаті Харківської лікарні, вимагаючи щоб її донька Євгенія терміново вивозила картини до її тітки Антоніни Ульяхіної в Дніпропетровськ, яка має їх переправити за кордон.
Напевне чоловік Ю.Тимошенко Олександр так поспішно збирав речі, коли тікав до Чехії, що забув потурбуватися про «скарб родини». Чи можливо пан Олександр, пересікаючи кордон, не думав про перспективу конфіскації світових надбань. Але факт залишається фактом – Леді «Ю» так звикла до розкоші, що ні за яких обставин не лишить в Україні колекцію. Тим більше, що закордоном, куди Тимошенко всіма силами намагається вислизнути, навряд чи їй дадуть заробити на газових оборудках, а картини завжди можна продати та ще й анонімно. Юлі можна побажати успіху в підготовці до «еміграції», а Україні поспівчувати через те, що Юля вкотре обкрадає народ і продовжує брехати.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Родина,Олександр Тимошенко,Євгенія Тимошенко,Юлія Тимошенко,еміграція,картини,Дніпропетровськ,скарби,коштовності,вивезення,Антоніна Ульяхіна,предмети мистецтва
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.