Гриценко – новий підлабузник Яценюка

02 липня 2013, 04:20
Власник сторінки
0
220

Гриценко публічно заявив, про готовність підтримати Яценюка на виборах Президента

В лавах опозиції дійсно відбуваються складні процеси, які насамперед пов’язані з становленням Яценюка у якості її нового лідера. Безперечно, що немає у Яценюка ні харизми, ні стилю, ні, як вже очевидно, організаторських здібностей. І найбільше критикував Сєню Анатолій Гриценко, якого ледь не погнали з лав опозиції за надані оцінки дій нового «вождя і його оточення».

Яценюк, зайняв по відношенню до Анатолія Гриценка жорстку позицію і зараз домігся свого. Результат навіть перевершив очікування, адже Гриценко публічно заявив, про готовність підтримати Яценюка на виборах Президента.

Проте, у щирості Гриценка є великі сумніви, адже він має і особисті президентські амбіції та вважає себе гідним цієї посади. Що ж насправді підштовхнуло Гриценка на неочікуваний крок?

Анатолій Гріценко – реаліст, який розуміє, що сьогодні йому доведеться рахуватись з лідерством Яценюка з об’єктивних причин, адже рейтинги цих двох політиків неспівставні. До того ж пан Гриценко усвідомлює, що подальша відкрита конфронтація з Яценюком призведе сьогодні тільки до одного результату – безславного вильоту Толі не тільки з опозиції, а й з великої політики.

Напевне є у Гриценка розумні радники, які підказали, що зараз ще не час відкрито воювати з «морквоїдом», оскільки вийде собі дорожче. Треба почекати, а головне утриматись в керівних лавах опозиції, увійти в довіру до Яценюка і т.п. Зараз Гриценко зціпивши зуби має наводити комунікації з Яценюком, засвідчувати свою відданість. Можливо доведеться зайнятись і відкритим підлабузництвом, але чого не зробиш заради власного політичного майбутнього. Он Саакашвілі якось власну краватку ледь не з’їв…


Проте, незважаючи на сьогоднішню позицію Гриценка, Яценюкові з цим побратимом слід тримати «вуха в тонусі», як у справжнього кроля і зайвий раз спиною до Гриценка не повертатись. Ось такі вони реалії опозиційного життя, що поробиш. Шкода лиш український народ, який щиро вірить у політиків - опозиціонерів, які насправді професіонали тільки у брехні й готові підтримувати будь-що лишень би платили більше та щоб мати перспективи.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.