«Лиходійка» спішить до Миколаївщини

02 липня 2013, 10:32
Власник сторінки
Журналістка
0
283

Трагедія, що відбулася з молодою дівчиною 26 червня п.р. в с. Врадіївці Миколаївської області набула надзвичайного суспільного розголосу.

Але, я переконана, що ґвалтівники та садисти, ким би вони не були, міліціянтами чи таксистами, не уникнуть відповідальності.  

На хід розслідування вже відсторонені та звільнені від займаних посад високі чини міліції та прокуратури Миколаївської області. Правоохоронці закликають людей не піддаватися на провокації політиків та так званих «громадських діячів», які роєм злетілись до місця страшної події. У сьогоднішній ситуації піар для них це, як нектар для бджіл.
Не обійшла стороною зазначену подію 19-річна активістка громадської організації «Конгрес учасників помаранчевої революції» та студентка Київського національного університету театру, кіно та телебачення ім. Карпенка-Карого Тетяна Ліходєєва, яка всі відома своєю провокативно-акторською поведінкою під час вуличних протестних акцій, та відчуваючи «смак безкарності» на швидкоруч збирає речі до Врадіївці.
Впродовж своєї недовгої «громадської» діяльності «Лиходійка» вже відзначилася замовленими піар-диверсіями. Згадаймо жбурляння квашеної капусти в лідера ЛДПР Володимира Жириновського, фекалій в лідера комуністів Росії Геннадія Зюганова, а до речі це представники іноземної держави, й не понесла ніякої за це відповідальності. Численні піар-акції біля державних адміністративних будівель вже затьмарили голову «Лиходійки». 
А що відбудеться по приїзду «акторки» до колись мало відомого населеного пункту, в якому й так загострена соціальна ситуація? Можливо - жбурне гранату у натовп, спровокує заворушення?
Хочеться застерегти подібних «провокаторів», які відробляють іноземні гранти, що правоохоронні органи самі в змозі поставити крапку в цій страшній історії та покарати «гвалтівників-перевертнів».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Протистояння,Миколаїв,провокації,Врадіївка,виїзд,Тетяна Ліходєєва
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.