Село ;)

02 липня 2013, 14:38
Власник сторінки
0
221

Про реальність, а не міфи

- Село это отстой!
- Так... Ну от уяви собі, що братів Кличків в темному провулку перестріли всі ті, кого вони побили за свою карьєру. І прихопили з собою битки і кастети... Лежать, значить, Клички в комі. І так 15 років. А потім несподівано приходять до тями. Приїздить телебачення. Зрозуміло, що 15-річній підліток, який дивиться телевізор, не розумій, що це за дядьки, нащо їх взагалі показують, і чого так навколо них метушаться.
Так от, брати Клички - це українське село. А 15-річний підліток - то ти.
- Не поняв.
- Ну от мафия - це круто?
- Да.
- А японські нінзя - круто?
- Да.
- А знаєш, що у них спільного? Обидва ці явища породжені селом. Італійським та японським відповідно.
Мафія починається з того, що італійські селяни, які продавали городину в місті, створили своєрідний комітет самозахисту, бо їх місцеві били.
Бути шпигуном завжди небезпечно, тому на це самураї не погоджувалися, мовляв занадто брудна для них робота. А от японський селянин, який хотів підвищити свій статус у суспільстві... А оскільки селянину не можна було навіть торкатися меча та іншої зброї - викручувалися як могли. Нунчаки - це ціп, використовувався для обмолоту зерна. А предками сюрикенів є голки, шпильки, шила, цвяхи та ін. подібні предмети, наявність яких селянину легко пояснити, коли його запідозрять та обшукають.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.