Олена Притула вимагає «відступні» від «УкрГаз-2009»

04 липня 2013, 16:15
Власник сторінки
0
248

Об’єктом Притули для «комерційного шантажу» стала компанія «УкрГаз-2009»

Головний редактор та власник Інтернет-видання «Українська правда» Олена Притула висунула вимоги до власників «УкрГаз-2009» на загальну суму у 3000 доларів. Вочевидь, пані «вирішили» заробити ще трохи грошей. А якщо із-за цього можна буде пропіарити себе та власне видання, так це ж взагалі золотий Клондайк.

Для втілення таких задумів треба було вигадати щось цікаве для читача, щось таке, що б приманювало своєю новизною інформації, а у випадку потреби, щоб можна було довести до «друзів з ЄС» задля міжнародного резонансу.

Об’єктом Притули для «комерційного шантажу» стала компанія «УкрГаз-2009». Напередодні директор фірми С.Курченко звернувся до Олени Юріївни із пропозицією розміщення реклами фірми на українському ринку через можливості «Української Правди». Попередню домовленість між сторонами було досягнуто, однак не встигли пропіарити компанію з позитивної сторони, як Притула уже домовилась із «друзями» та розмістила нібито банер, а не статтю, однак зовсім не в позитивному для Курченка ракурсі. Як наслідок, Сергій Курченко одразу ж відкрито висловив думку про існуючу джинсу та відверту продажність журналістів редакції «УП».

Зауважу, що видання неодноразово фінансово насичувалось якраз на схожих «проектах» та протистояннях, в тому числі і за рахунок невідомих нікому інвесторів та іноземних грантів. Видання отримує незрозумілі для простого люду кошти на, ніби то, розвиток  «незалежного» медіа, проведення різного роду конкурсів та проектів і таке інше. Насправді «Українська правда» - звичайнісінький майданчик для викиду інформації на замовлення і її зняття за умови проплати «відступних».

У нашому випадку подумала Притула і вигадала таку собі схемку нової наживи: подає скаргу до суду про наклеп зі сторони Курченка на її професійну діяльність та, власне, на її видання «Українська правда» на загальну суму у розмірі 3000 доларів США. Після чого, через спільних знайомих, виходить на Курченка та пропонує вирішити все мирним шляхом (у разі отриманні тієї ж суми одразу, але без негативу в суді). У разі ж відмови або незадоволення скарги у вітчизняній судовій системі на її користь, Притула погрожує Курченку судовими тяганинами у Європейських судах.

Ситуація вийшла доволі цікава з точки зору її вирішення. Ну що ж, нам залишається лише чекати на подальший розвиток подій, а Олені Притулі «побажати» омріяних грошей.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.