Справжній Найєм

04 липня 2013, 16:44
Власник сторінки
0
232

Яких же моральних принципів дотримується людина, коли привселюдно доказує професійну неспроможність своїх колишніх колег, з якими пропрацювала не один рік?

Набирає обертів доволі символічна конфронтація між засновниками двох «найпрозоріших» медійних проектів – Мустафою Найємом, який намагається розродитися «громадським ТВ», та Наталією Катеринчук, яка успішно реалізує проект аналогічного формату.

Символізм цього конфлікту полягає у тому, що він наглядно демонструє діагноз сучасної журналістики, в якій знайшлося місце таким «героям», як Найєм.

Так, отримавши найбільші кар’єрні преференції під час роботи на телеканалі «ТВі», скориставшись довірою та підтримкою колективу журналістів і адміністраторів телеканалу, Мустафа Найєм з легким серцем та чистою совістю вирішив плюнути їм в обличчя та встромити ножа, як у нього водиться, у спину.

Інакше як пояснити цілеспрямовані дії Мустафи, спрямовані на знищення репутації нового проекту Катеринчук? Кулуарні плітки, домисли, відверта брехня та наклеп – весь «журналістський» арсенал було запущено ним у справу!

Яких же моральних принципів дотримується людина, коли привселюдно доказує професійну неспроможність своїх колишніх колег, з якими пропрацювала не один рік?

Правда в тому, що більш організований та забезпечений професійними кадрами проект телеканалу «ТВі» становитиме реальну конкуренцію створеному у відчаї «Хромадському телебаченню» Найєма.

Отож, виходить, що страх втратити прибуток є достатньою підставою для зради колег, які витягали тебе у скрутні голодні часи. Принаймні для Мустафи Найєма.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.