Яценюк зрадив дружині?

05 липня 2013, 08:16
Власник сторінки
0
366

Є така підозра...

Нещодавно українські ЗМІ (obozrevatel.com) привернули увагу до нардепа з «Батьківщини» Лесі Оробець, яка 4 липня прийшла на засідання Верховної Ради у сонцезахисних окулярах і цілий робочий день під пекучим «сонцем» парламенту ховала свої очі від однопартійців. 


Відразу серед опозиціонерів поширились різноманітні чутки щодо причин такої поведінки Лесі Оробець. Але одна з найбільш ймовірних версій, яка обговорюється жінками-нардепами в кулуарах парламенту, заслуговує на увагу громадськості, оскільки торкається моральних аспектів поведінки партійних функціонерів, які дискредитують «Батьківщину».

Зокрема, зі слів нардепа Олександри Кужель, на сьогоднішній день чоловік Лесі Оробець О.Омельчук знаходиться в бігах. Це негативно впливає на психіку та адекватність поведінки Лесі. Не підозрюючи про це, під час нещодавньої поїздки до США лідер парламентської фракції Арсеній Яценюк взяв з собою нардепа-жінку Лесю Оробець, яка настільки розчулилась, що через відсутність чоловічих ніжностей намагалася звабити самого Яценюка. При цьому, і Яценюк розслабився та також дав для цього привід, згадавши свою молодість.

Чи вдалося їй це – достеменно не відомо, але про цю пікантну історію довідалась дружина Яценюка Терезія, від якої, як стверджує Кужель, Лесі Оробець дісталося на горіхи. Як говорять, диму без вогню не буває.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.