Директор київського Житнього ринка Ігор Цеханський подався "в біга"?

05 липня 2013, 10:05
Власник сторінки
спецназ
0
481
Директор київського Житнього ринка Ігор Цеханський подався  в біга ?

на Житньому ринку зранку 5 липня 2013 року склалася вибухонебезпечна ситуація

Директора Житнього ринку Ігоря Цеханського сьогодні зранку 5 липня 2013 року мали заарештувати!!!
за інформацією безпосередньо від підприємців ринку сьогодні на Житньому ринку Києва склалася вибухонебезпена ситуація. Генеральний директор Ігор Цеханський подався в біга, але ж контролери ринку вимагають від людей з посиланям на розпорядження Цеханського різко підняти орендні платежі на 300 гривень за місце. Люди у відчаю та готуються до мітінгу протесту. Приходила зранку міліція (УБЕП) до кабінету Цеханського, можливо щоб заарештувати, але ж того немає на ринку.

http://kiev.unian.net/ukr/detail/8874

Керівництво «Житнього ринку» викрили в розтраті 640 тисяч

Відносно керівника «Житнього ринку» відрито кримінальне провадження

Прокуратура Подільського району Києва відкрила кримінальне провадження стосовно одного з керівників КП «Житній ринок», який незаконно перевів на рахунки фіктивної приватної фірми 640 тис. грн бюджетних коштів.
Про це УНІАН повідомили у прес-службі прокуратури Подільського району міста Києва.
Прокурорською перевіркою встановлено, що комунальне підприємство у 2012 році уклало з комерційною структурою договір на постачання шкіряного напівфабриката вартістю близько 640 тис. грн. У подальшому, незважаючи на невиконання приватною фірмою своїх зобов'язань з поставки товару, посадовець КП перевів на її рахунки зазначену у договорі суму, виділену на це з бюджету.
Крім того, перевірка показала, що компанія-постачальник взагалі не володіла виробничими ресурсами для виконання замовлення, та, за інформацією Державної податкової служби, свою діяльність здійснювала лише на папері.

Відомості щодо вчинення керівництвом КП «Житній ринок» кримінального правопорушення внесено до ЄРДР за ч. 5 ст. 191 КК України – розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.