Яценюк та Мартиненко «зачищають» ряди

05 липня 2013, 16:33
Власник сторінки
0
209

Першими під удар, швидше за все, попадуть ті, хто відкрито заявляв про своє небажання бачити Арсенія Петровича на чолі об’єднання

Місцеві лідери об’єднаної опозиції під загрозою, - Мартиненко наказав своїм «псам» шукати компромат на тих, хто був проти того, аби Яценюк очолив політраду об’єднаної ВО «Батьківщина».

Першими під удар, швидше за все, попадуть ті, хто відкрито заявляв про своє небажання бачити Арсенія Петровича на чолі об’єднання, а саме: В.Кравчук (голова Хмельницької обласної організації), Р.Ілик (голова Львівської обласної організації), Ю.Прокопчук (голова Рівненської обласної організації), Ю.Одарченко (голова Київської міської організації) та М.Томенко.

Першою ластівкою став Василь Кравчук. Конфлікт розпочався ще до об’єднавчого з’їзду і, як і усі деструктивні та руйнівні процеси в опозиції, лише набирав оберти. Коли домовились об’єднатись дві політсили, стали об’єднуватись і їх місцеві осередки.

Голова Хмельницької обласної організації ВО «Батьківщина», народний депутат України Василь Кравчук наполягав та неодноразово доповідав народному депутату Яценюку, що об’єднання в Хмельницькій області з осередком Фронту Змін не є доцільним, оскільки останній фактично не функціонує.

Незважаючи на це, голові доведеного до політичного банкрутства місцевого осередку Фронту Змін Олександру Ксенжуку дісталось крісло заступника голови Хмельницької обласної «Батьківщини». Однак, Ксенжук залишився невдоволеним, оскільки мріяв про посаду голови новоствореної обласної партструктури, а не підігрувати на ролях другого плану.

Тому, маючи майже необмежений доступ до Арсенія Петровича, Ксенжук доповідав лише про негативні аспекти діяльності обласної організації на Хмельниччині, з різним початком, але одним і тим самим закінченням, що він би лад там навів. Таким чином, змовившись з Мартиненком, який не дуже то й приховує невдоволення місцевими функціонерами, Ксенжук, у стилі підступних інтриг античності, «пролобіював» собі місце голови, звісно ж з показовим політичним судилищем Кравчука.

Не зрозуміло за що, але достеменно відомо, що посаду Кравчука Яценюк пообіцяв «своєму» Ксенжуку, і яким би відданим справі не був «чужий» Кравчук, його звільнення було лише питанням часу. Більш за все Яценюку не сподобалось, що Кравчук негативно відзивається про роботу новоствореного об’єднання під його керівництвом та надає перевагу вихідцям з БЮТ перед ФЗ.

Як би там не було, Кравчук має гордість і хотів піти красиво та навіть подав до секретаріату Голови Верховної Ради відповідну заяву про вихід з фракції. Але Яценюк, Мартиненко та компанія не випустили шансу підвищити самооцінку, виливаючи бруд на того, хто просто діяв в інтересах жителів Хмельниччини.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.