Поради яких непотрібно слухати , чи то від батьків , чи то від друзів !

05 липня 2013, 22:19
Власник сторінки
Thinker
0
318

Поради яких непотрібно слухати , чи то від батьків , чи то від друзів , інколи нам дають поради і ми прислуховуємось до них і ставимо їх за головне хоча ці поради є прямий шлях в бідність .

Поради батьків :
Батьки завжди нам радять добре вчитись в школі , закінчити університет , і найти високооплачувану роботу , хоча самі забувають що їхні батьки порадили їм те саме і вони сильно не досягли успіхну і не стали успішними а простими працівниками , хоча всі батьки бажають своїм дітям найкраще але дають пораду яка вже застаріла.
Це саме говорили мені батьки спочатку поки я не прочитав Кийосаки Богатий папа Бедний папа , після цієї книжки я вже говорив батькам хай ніколи мені не говорять за високооплачувану роботу так як це примітивно і стандартно , мені сподобалась цитата з книжки Кийосаки  "школа випускає працівників , але не працедавців "
тому замало говорити своїм дитині йди в школу і вчись , від того і йде ставлення до грошей тому що багаті батьки розповідають про гроші своїм дітям і діти бачуть як класно жити з грошима , а бідні батьки немаючи грошей говорять своїм дітям йди вчись і отримуй освіту і потім працюй на когось , і бідні діти звичайно слухають такі поради і потім передають їх своїм дітям , тобто готуючи їх до того шо вони будуть лузерами і завжди житимуть на зарплату .
Ще одне хотів сказати , познайомився в тренажерному залі з старшим дядьком років 50-53 ну це вже такий пізній вік в якій людина багато чого побачила , і якось спілкуючись я сказав про те шо треба бути багатим і працьовим ще в молодому віці тобто ( 20-25 ) років , на що він мені сказав що треба гуляти до 40 років а там вже і почнеш працювати і він говорив це серйозно , тобто ця людина і давала ці рекомендації своїм дітям що гуляйте до 40 , і після цього ми питаємо чого така велика різниця між багатими і бідними , бідні привикли віддихати і гуляти коли багаті шукають шляхі заробити . 
За молодими майбутнє і батьки повинні давати поради дітям як стати міліонер(ом)(кою) і просто успішною і ерудованою людиною а не в 40 тільки починати ) 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.