Тимошенко «відправила у відставку» американського політика Джима Слетері

08 липня 2013, 17:00
Власник сторінки
0
160

Зважаючи на відсутність будь-якого позитивного для засудженої результату, Тимошенко було прийнято рішення про припинення співпраці із американським лобістом і політиком Джимом Слетері

Лобіювання інтересів як самої засудженої Тимошенко, так і її сім’ї у політичних колах США не є таємницею ні для кого. Аналогічно не є таємницею зловживання близького оточення Тимошенко її «сімейним бюджетом» у питаннях оплати цих самих заокеанських лобістів.

Врешті-решт, як свідчать особи, наближені до «персони», зважаючи на відсутність будь-якого позитивного для засудженої результату, Тимошенко було прийнято рішення про припинення співпраці із американським лобістом і політиком Джимом Слетері. Відповідно, дочці Євгенії та Г.Немирі, які вхожі у певні політичні кола США, наголошено, що роботу Слетері визнано безрезультатною, кошти йому не перераховувати, будь-які контакти припинити. Аргументація проста – вартість послуг Слетері в розмірі 100 тисяч доларів на місяць не відповідає його зусиллям, є неефективною і формальною.

Іншими словами, - Слетері банально використовував Тимошенко і її сім’ю для власного збагачення, натомість ККД самого іноземця був близьким до нуля. Як наслідок, найближчим часом в орбіті Тимошенко варто очікувати появу нових іноземних «сателітів», на що, відповідно, орієнтовано того ж євролобіста Немирю, О.Семирака, який відповідає за американський вектор співпраці «Батьківщини» та безпосередньо дочку Євгенію. Пошук нової лобістської команди в контексті «заморозки» проекту «Звільнити Юлю» розпочато.

Хто це буде і кому підуть кошти з «рогу достатку» родини Тимошенко, побачимо дуже швидко. Адже попереду вкрай зручний для демонстрації дієздатності і власної доцільності нових лобістів вересневий Вільнюський саміт, де питання «Тимошенко проти України» буде наріжним каменем під час розгляду питання про асоційоване членство в ЄС.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.