Смердючий "Шанхай" від ментів для оболонців.

08 липня 2013, 19:21
Власник сторінки
Газета "Мобільні новини". Футуролог, уфолог, винахідник, журналіст.
0
343

Яка паскуда заснувала блохастий ринок на Героїв Дніпра?

Звертаюся до Вас з проханням перевірити законність встановлення тимчасових торгових кіосків за адресою: вул. Героїв Дніпра 41-43 біля ринку «Оболонь» вздовж вулиці по фасаду.

 Незаконні торгові кіоски влаштовані в незручному місці для проходу людей до метро. На випадок пожежі, неможливий під'їзд пожежної команди. На території постійно бруд і сморід від відходів після реалізації сільгосппродукції, яка звичайно не проходить перевірку. Прошу вас перевірити законність установки так званого ринку «Шанхай», повз якого неможливо пройти в метро йдучи на роботу і спокійно повернутися, додому втомленим після роботи. На «вошивому» ринку постійно реалізують неякісну продукцію, після чого населення постійно хворіє від інфекційних захворювань, можливе поширення епідемії.

 Міліція вже давно втомилася і на тій території зовсім не з'являється, нелегальні продавці поводяться зухвало як хами. На нелегальних продавців нікому скаржитися, вони там дуже агресивні і деруть три шкури за своє нікчемне продукцію.

І так куди там дивиться пожежна інспекція, санепідемстанція, міліція, держадміністрація, прокуратура??

Можете мені не розповідати казки, всім відомо, що всі інстанції постійно вскладчину отримують мзду від своїх реалізаторів.

Хочу, зверне вашу увагу на те, що ваш аргументовану відповідь з перевірками вищевказаних організацій, які надали незаконні дозволи, не ведуть там культурної, охайною роботи. Інформація буде опублікована і поширена через відомі засоби масової інформації та розіслана всім небайдужим народним депутатам між фракційного об'єднання «Оболонь», щоб вони вам на вже прогнозовану мною формальну відписку від вас різко і з упередженням відреагували і провели свої депутатські розслідування. Також ця інформація буде донесена до президента в будь-який спосіб. Навіть якщо потрібно буде перегороджувати йому проїзд на роботу з проханням проїхати і зайти в розсадник смороду у законного ринку «Оболонь», який утворили за його спиною в районі, в якому він прописаний і формально проживає, державні службовці в корисливих цілях нажитися на нещасних жителях одинадцятого мікрорайону Оболоні!

Ще раз підкреслюю, що на проході повз ринку «Оболонь» не потрібні ніякі інші торговельні майданчики, торгівлю потрібно повернути на ринок «Оболонь», де проводиться вся робота з реалізаторами і реалізується безпечна продукція в пристосованих для цього місцях і в спеціальних санітарних умовах, сплачуючи податки і ринкові збори.

Уявіть собі, щоб перед вашим робочим місцем влаштували смердючий «Шанхай»???

Думаю, що цього ви не зазнаєте!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.