Прилуки: боротьба за владу

11 липня 2013, 06:43
Власник сторінки
0
173

Олег Власенко нещодавно призначений на посаду голови Прилуцької РДА. Але процес його призначення був овіяний політичними пристрастями.

Олег Власенко нещодавно призначений на посаду голови Прилуцької РДА.  Але процес його призначення був овіяний політичними пристрастями.

Міський голова м.Прилуки Чернігівської області Юрій Беркут, через Народного депутата Миколи Рудьковського намагався перешкодити даному призначенню. Ще нещодавно мер Юрій Беркут підтримував дружні стосунки із Анатолієм Мірошниченком (заступнику керівника обласної організації ПР). Але чорна кішка перетнула шлях їхньої дружби. Як вважає Ю.Беркут Анатолій Мірошниченко планує грати на руку О.Власенку на виборах міського голови м.Прилуки в 2015 р.

І саме до послуг Миколи Рудьковського звернувся Ю.Беркут.

М.Рудьковський через зв’язки в Адміністрації Президента України гальмував процес підписання направленого Чернігівській ОДА подання на призначення О.Власенка. Але не зміг.

Подивимося що буде далі. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.