Немиря доповів Тимошенко про зраду лідерів ЄНП

11 липня 2013, 14:04
Власник сторінки
0
198
Немиря доповів Тимошенко про зраду лідерів ЄНП

У Європейській народній партії сформувалась домінуюча група однопартійців, які переконують керівництво закінчити гратися у безперспективну гру під назвою «Врятувати Тимошенко»

Невтішні для Юлії Тимошенко та її соратників прогнози починають збуватися. До українських депутатів, які регулярно залишають лави «Батьківщини», приєдналися і «європейські тушки».

У представленій в Європарламенті Європейській народній партії сформувалась домінуюча група однопартійців, які переконують керівництво закінчити гратися у безперспективну гру під назвою «Врятувати Тимошенко». Такі невтішні новини доводиться доводити до Тимошенко її головному євроінтегратору Григорію Немирі.


Схоже, що Тимошенко лишилася без своєї головної опори в політичній Європі. Немиря вважає, що президент ЄНП Вільфрід Мартенс вже знаходиться під впливом групи «антитимошенківців», втратив надію на звільнення колишньої прем’єрки і все далі відсторонюється від діалогу з представниками «Батьківщини». Крім Мартенса, до «європейських тушок» також записали радника голови Європарламенту Арнольдаса Пранцкевичуса. Він не лише припинив контакти з українською опозицією, але й почав налагоджувати стосунки з Банковою.

Але на цьому невтішні новини для Тимошенко не закінчуються. Принаймні, об’єктивно не закінчуються, бо невідомо, чи все їй доповідає пан Немиря. Наразі українські представники у ПАРЄ відзначають, що Секретар ЄНП з питань зовнішніх зв’язків Ніколя Бріц теж сприймає Тимошенко, як кримінального злочинця і активно переконує своїх колег по партії, зокрема євродепутата Елмара Брока – представника «народників», що спілкування і підтримка особи, яка підозрюється у вбивстві, тільки зашкодить іміджу ЄНП.

Отож, найближчим часом в лексиконі української опозиції може з’явитися новий термін – «європейські тушки». Однак, чи вистачить у її представників духу назвати європейських депутатів «тушками»? Із задоволенням буду слідкувати за цим моментом.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.