Чи відповість Гайсинcький керманич «Батьківщини» за злочин

11 липня 2013, 16:51
Власник сторінки
0
258

Колишні однопартійці піднімають ґвалт, заявляючи про незаконне кримінальне переслідування А.Гука за політичними мотивами та за дружбу з лідером «Батьківщини»

11 липня мало відбутися чергове засідання Гайсинського районного суду Вінницької області по скандальній кримінальній справі за фактом привласнення бюджетних коштів на суму понад 800 тисяч гривень. Головний фігурант справи колишній міський голова Гайсина – екс-голова місцевого осередку партії «Батьківщина» Анатолій Гук, який, звичайно, в черговий раз ліг на лікарняне ліжко.

Серед громадськості дана кримінальна справа набула широкого розголосу у зв’язку з тим, що Анатолій Ілліч у минулому був дуже наближеною особою до Юлії Володимирівни, а тут потрапив у корупційний скандал та може відправитися за грати на довгих дев’ять років. А тепер колишні однопартійці  піднімають ґвалт, заявляючи про незаконне кримінальне переслідування А.Гука за політичними мотивами та за дружбу з лідером «Батьківщини».

Панове опозиціонери! Досить прикриватися партійною приналежністю. Якщо вкрав – будь добрий відповідати за законом.  Факти - беззаперечна річ.

До речі, Анатолій Ілліч привласнював згадані кошти, призначені для проведення дезінфекційних робіт у дитячих дошкільних закладах та будинках мешканців рідного міста протягом 2008-2012 років. Довгограюча схема з розкрадання державних коштів була налаштована як годинник, але все ж таки дала збій.

Про масштабність даної корупційної схеми свідчить той факт, що до протиправних дій були долучені колишній головний санітарний лікар міста, колишній начальник одного з комунальних підприємств та інші посадові особи. Вони теж на лаві підсудних, але на їх жаль, за них так активно не заступаються опозиційні функціонери.

Для представників опозиційних партій суд над колишнім однопартійцем це гарна можливість в черговий раз заявити про себе та про свою політичну силу. Мовляв – «влада усюди переслідує опозиціонерів». От вони і б’ють себе в груди та роблять гучні заяви з даного приводу. 

Звична схема – якщо ти в опозиції, то тебе переслідують не за законом, а за політику. Ну а якщо ти злочинець, але відповідати не хочеш – гайда в опозицію – там прикриють і «свого» захистять. От таке воно, політично вибіркове правосуддя по-опозиційному.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.