Є.Кисельов одержав замовлення на Міноборони

13 липня 2013, 10:09
Власник сторінки
0
196

Кисельов пристав на пропозицію Ігоря Шувалова підготувати ряд компрометуючих матеріалів про керівництво Міноборони

Зважаючи на внутрішньопартійні чи то навколопартійні протистояння, навіть у монолітній партії влади, на даний час помітна доволі жорстка конкуренція між різними групами впливу.

В такій ситуації боротьба йде за кожну посаду, кожне прізвище. А, зважаючи на рівень журналістських стандартів та механізмів саморегуляції, одним із найефективніших і найдоступніших способів протидії опонентам є поширення у ЗМІ замовних матеріалів. При чому окремі групи мають у своєму розпорядженні перевірених піарщиків, які формують ті чи інші напрямки того ж інформаційного впливу. Доволі відомим в певних політичних провладних колах є «сірий кардинал» «чорного піару» Ігор Шувалов.

Нещодавно стало відомо, що колишній ведучий політичного ток-шоу на «Інтері», а нині керівник його новинно-інформаційної служби Євгеній Кисельов також не встояв перед спокусою заробити «швидких грошей». Зовсім недавно пан Кисельов пристав на пропозицію Ігоря Шувалова підготувати ряд компрометуючих матеріалів про керівництво Міноборони.

В таких випадках перед фінансами великої політики не може встояти будь-який, навіть авторитетний медійник, який хизується іміджем зваженого й неупередженого професіонала, що працював з більшістю олігархів Росії.

Особливо не розбираючись у справжніх причинах проблем української армії, Кисельов планує звинуватити у всіх гріхах саме міністра оборони та його команду. Але повсякденних проблем військових Кисельову замало, тому він готовий заявити про безпосередню участь керівництва Міноборони у постачанні українських найманців до лав Ізраїльської армії.

У політиці всі засоби гарні, а особливо ті, що виправдовують мету. Проте, поважний медійник Кисельов повинен би пам’ятати, що існують стандарти об’єктивності інформації, які мають бути фільтром, що стримує перетворення ЗМІ у зливний бачок для викиду брудних неперевірених матеріалів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.