«УДАР» захоплює столичні ринки

15 липня 2013, 18:22
Власник сторінки
0
209

Ліщенко за добу відібрав у ринковиків увесь бізнес, внаслідок чого активісти заблокувала дорогу на чотири дні

Про кримінальну діяльність Олександра Ліщенка вже пишуть достатньо багато. Одним з останніх надбань «Лічі» став ринок «Фермер». Так, місяць тому працівники цього ринку забили на сполох, адже на їх територію «зайшов» Ліщенко, відомий своїми зв’язками – він є другом нардепа від «УДАРу» Артура Палатного, братів Кличків, Яреми).

Ліщенко за добу відібрав у ринковиків увесь бізнес, внаслідок чого активісти заблокувала дорогу на чотири дні. Ліщенко, в свою чергу, дає вказівку охороні стріляти по людях, внаслідок чого трьох було поранено і одного вбито, і це не показав жоден телеканал України.   
Наразі працівників ринку «Фермер» не чіпають, але ж якою ціною? Показове вбивство? Для Ліщенка це втрата 4 мільйони в місяць (щодня вони збирали з автівок по 300 гривень, за день їх було від 600 до 700 одиниць). Після цього настала черга ринку «Шлях», одним з етапів захоплення якого було залучення київської міліції до боротьби зі стихійною торгівлею. І зрозуміло ж, що провокація з ніби то побиттям активістки КУПРу, що призвело до штурму Святошинського райвідділу міліції, була заздалегідь спланована. Хто хоч раз був на аналогічних акціях, знає як вміло такі активісти кидаються на правоохоронців а потім розповідають, як нещадно їх били та знущались.  А на тлі Врадіївських подій в даний час дуже легко організувати народні хвилювання.
Питання, навіщо «Лічі» і Палатному ще один ринок, є уже риторичним? Ліщенко, наприклад, вже має у спільній власності з генералом Яремою 56 тис. МАФів по Києву, з яких щомісячно знімають 20 млн. дол. США.
Який же ринок наступний? Бесарабський чи Володимирський? Тільки вже у Ліщенка і Палатного навряд чи вийде все зробити тихо, бо увага преси до них вже прикута, а чергові погроми уже будуть сприйняті адекватно до їх першопричин.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.