Секрет Януковича

15 липня 2013, 19:40
Власник сторінки
Публіцистично-громадський, аналітично нескорений, літературно відсікаючий друкач.
0
251

Коли місцевому бізнесмену-господарнику

Коли місцевому бізнесмену-господарнику, який сидить на найбільшому в Україні куску гофрокартонного пирога, менеджери підприємства РКТК намагалися висловити звіт про надходження  претензій від клієнтів стосовно неякісної продукції, то  він  цілком  у дусі  людської  істоти   вимагав порівняння.

Тобто, коли подається інформація  у цифрах, скажімо, за минулий місяць, то відразу  потрібно називати цифру за позаминулий місяць, або за аналогічний місяць  минулого року.    

Зрозуміло, що це необхідно, щоб з точністю  оцінити  наскільки усе погано чи навпаки – добре. Оскільки й «зважені та щасливі»  отримують оцінку виключно через  порівняння: що було, і що є. Власне, через це -  її велич наука Історія у зв’язці з теорією Відносністю і  відіграє найголовнішу  роль у нашому житті.

У 2007 році Партія регіонів отримала на виборах найвищий  результат. Через три роки  - у 2010-му – головний регіонал Янукович виграв президентські вибори. Ще через два роки – у 2012-му – Партія регіонів знову отримала на виборах найвищий результат.

Янукович  сконцентрував на собі всю державну владу... За геть усе, що трапляється у державі, відповідає Янукович;  не вистачає місць у дитячих садочках, обдирання батьків у дитсадках і школах, корупція в усіх місцевих органах влади, злодіяння міліції,  маразм у  судах, свавілля пенсійного фонду,  бардак  в усьому державному господарстві –  це усе,  ясна річ,  Янукович.

Одначе, соціологічні результати говорять, що рейтинг головного українського Змія -  Януковича  - далеко не нижче плінтуса. Чому?

Тому, що Змій, на відміну від борців проти Змія, завжди має стабільний рейтинг. Світ так влаштований, що нагорі завжди Біле і Чорне. А все решта - внизу.  Біле – це світло, Господь. Чорне – це темрява, Сатана, Змій.

Опозиція – це служники світла. Їхній  рейтинг високий тоді, коли їхній одяг та обідній стіл  відрізняється від того, який має Змій чи його служники.

Тактика Януковича подібна тактиці бізнесмена-господарника. Вона проста, як порноакторка. Він слідкує, аналізує, порівнює і  працює над помилками.

Бо не дивно те, що після тих події, які відбулися й нині відбуваються  і,  коли ми згадаємо власну ділову розмову при зустрічі  із посадовцем  місцевого виконкому, інженером міськгазу, начальником жека, лейтенантом міліції чи вихователем дитсадка, - рейтинг Януковича  все одно  лишається досить високий.

Вся справа у тому, що Янукович, отримавши абсолютну відповідальність, абсолютно ні за що не відповідає особисто. Його рейтинг тримається на його свідках, котрі свідчать про нього. Вони це називають «командою».

Коли регіонали, ще не маючи абсолютної влади, говорили, що у них є команда професіоналів, то вони не мали на увазі команду державних мужів.
Безперечно, йшлося про команду лизоблюдів.

Сила Януковича у його лизоблюдах, але і кінець його там же. Аби змусити його рейтинг впасти, необхідно добитися, щоб Янукович особисто свідчив про всі події, що відбуваються  у країні.

Якщо хтось із нинішньої опозиції щиро хоче зайняти місце Януковича, при цьому не змінюючи  свого ставлення до розкішного життя, то йому потрібно працювати не над тим, як можна смачніше показати що Янукович - чорний Змій. А над тим - щоб якомога більше людей говорили що Янукович – світлий янгол.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.