Зустрічі активістів продовжуються.

17 липня 2013, 10:33
Власник сторінки
політичний аналітик
0
201
Зустрічі активістів продовжуються.

Чергова зустріч пройшла і в Деснянському р-оні.

Це вже не перша зустріч не байдужих та активних мешканців столиці, які прийшли 2 червня під стіни Київради. Люди залишили свої координати і готові і далі разом вимагатися від влади і опозиції дотримання Конституції, а саме відновлення місцевого самоврядування в Києві.

Розуміння що за свої права треба боротися, це те що об’єднує людей. Ні яким обіцянкам політиків вони вже не вірять. Вони обуренні, що в них забрали право на вільний вибір і тому готові виходити на мирні протести і вимагати призначення дати виборів. Потрібні нові обличчя, які здатні щось змінити. Дуже багато різних груп і їм потрібно об’єднуватись. В своїй більшості мешканці Києва дуже пасивні, тому тільки особисте спілкування і переконання можуть допомогти. Це основні тези які звучали на цій зустрічі.

Вселяє надію, що хоча нас і мало, але активні та вільні люди є і їх кількість, завдяки діям влади, збільшується. Тому єднаємось та виборюємо, все залежить тільки від вас. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.