Наталі Хілл (НДІ) – захисниця FEMEN

17 липня 2013, 15:49
Власник сторінки
0
224

Можливо у такий спосіб поводирі американської демократії впроваджують чергову активну фазу своєї діяльності – підкуп звабливістю

Доки на перших шпальтах газет та в блогах інтренет-видань майорять статті про «ментовський беспредел у Врадіївці» та «п’яних харківських даішників без штанів», борці за свободу та демократію відпочивають на елітних закордонних курортах.
Яскравим прикладом цьому є в.о. директора українського представництва Національного демократичного інституту міжнародних відносин США (NDI) Наталі Хілл, яка після кропіткої роботи на цій посаді (з квітня 2013 року) вирішила справно відочити і, спільно з родиною, два тижні провела на острові Кос у Греції.

Результатами відпочинку пані Хілл похвасталася перед друзями, виставши у соцмережі (на Фейсбуці) крім інших і пікантні фото.
Хм… Можливо у такий спосіб поводирі американської демократії впроваджують чергову активну фазу своєї діяльності – підкуп звабливістю?
Дивлячись на фото мимоволі згадуються героїчні вчинки та феєричні появи активісток FEMEN з їх «принциповою формою одягу», але не такими миловидними інструментами та вагомими аргументами боротьби за демократію як у героїні статті.

З такою креативною лідеркою NDI українське суспільство (сильна його половина точно) згодиться, щоб демократія в ньому розвивалась і розвивалась.
Може тому й крутяться біля неї мускулисті лідери опозиції, які готові на все заради «технічної допомоги» від Хілл.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.